PRODUSEN BENANG Ndhuwur
Wiwit 2006

China Utama
Produsen BENANG

Salud Style - Salud Industry (Dongguan) Co., Ltd - minangka salah sawijining produsen benang paling gedhe ing saindenging jagad lan telung perusahaan kompetitif ing industri tekstil ing Provinsi Guangdong. Kita wis nyawiji 30 kondhang pabrik tenunan lan nggawe aliansi pabrik benang paling gedhe ing China. Saiki, jinis benang sing diprodhuksi lan disedhiyakake dening perusahaan nutupi benang nilon, benang spun inti, benang campuran, benang bulu, benang sing ditutupi, benang wol lan benang poliester, nyedhiyakake solusi khusus kaya layanan R&D lan layanan ODM & OEM. Kita usaha dadi produsen paling dhuwur ing industri benang, ngasilake lan nyedhiyakake dipercaya borong tenunan kanggo pelanggan global kita.

Minangka pabrikan benang sing berpengalaman, kita mbantu ningkatake industri ing lapangan benang. Ing taun 2010, Salud Style lan pemerintah daerah bebarengan ngadegake pusat riset bahan baku tekstil, sing wis akeh prihatin lan diakoni ing industri tekstil, utamane ing industri benang.
Kanggo luwih saka 10 taun, kita wis makarya rapet karo akeh produser tenunan internasional kesuwur, terus-terusan nambah proses produksi benang kanggo ngganti menyang pasar. Produk kita diekspor menyang luwih saka 40 negara ing Eropa, Asia, Amerika Selatan, lan Timur Tengah, lan akeh digunakake ing kain sandhangan merek terkenal.

Produsen Benang Kualitas Unggul

Kita mesthi percaya yen bahan-bahan berkualitas tinggi lan proses manufaktur sing maju lan standar bakal dadi produk sing apik banget. Kita minangka salah sawijining produsen benang pertama ing China sing disertifikasi ISO 9001: 2005. Ora preduli apa industri tekstil sampeyan, sampeyan bisa entuk produk benang sing tepat lan berkualitas ing kene. Kita wis nglumpukake 16 taun pengalaman produksi benang, lan produk kita diekspor menyang negara ing saindenging jagad.

Kita minangka produsen benang kanggo industri tekstil. Kita ngasilake benang kanggo digunakake ing macem-macem aplikasi, kalebu manufaktur garmen, perabot omah, lan tekstil industri. Benang kita kasedhiya ing macem-macem warna lan tekstur, lan kita terus ngembangake lini produk kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan sing terus-terusan. Saliyane manufaktur benang, kita uga nawakake macem-macem layanan, kalebu pewarnaan benang, twisting benang, lan finishing benang. Kita setya nyedhiyakake produk lan layanan sing paling dhuwur kanggo para pelanggan. Hubungi kita dina iki kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan kapabilitas manufaktur benang.

Kita miwiti bisnis benang ing taun 2006 kanthi pabrik sing diadegake ing Kutha Dongguan, China. Sawise pirang-pirang taun pembangunan, produk benang inti-spun kita manggoni 10% saka pasar Cina. Ing industri tekstil China, Salud Style - Salud Industry (Dongguan) Co., Ltd - minangka salah sawijining produsen benang sing paling berpengaruh ing industri kasebut.

Lan saiki, kita wis tekan kemitraan strategis karo sawetara jinis pabrik benang ing China, lan nggabungake sumber daya industri hulu lan hilir. Dibandhingake karo manufaktur benang liyane, kita duwe kaluwihan ing ngisor iki: kita duwe pasokan sing luwih cukup kanggo ngatasi fluktuasi rega bahan mentah benang, bisa nyedhiyakake pelanggan produk benang kanthi luwih stabil lan terus-terusan.

Wiwit taun 2006, kita wis nglumpukake 16 taun pengalaman produksi benang, nggarap atusan perusahaan ing macem-macem lapangan kanggo nyedhiyakake produk lan solusi benang sing tepat. Kita wis ngalami insinyur produksi benang sing ngerti syarat macem-macem industri kanggo produk benang. Kita duwe pelanggan koperasi jangka panjang ing sandhangan, kain, ban, peralatan safety, industri ringan lan industri liyane ing luwih saka 40 negara, lan sajrone pirang-pirang taun, kita wis dadi dipercaya banget. supplier tenunan.

Kita ngasilake benang inti-spun, benang nilon, benang katutup, benang bulu, benang campuran, benang wol kanggo pelanggan global ing industri tekstil. Ing tanggal 21 April 2022, kita wis nggawe aliansi pabrik benang karo 30 produsen benang paling dhuwur ing China, kanggo mesthekake kualitas produk benang lan rantai pasokan sing kuwat lan stabil. Ing Salud Style, para ahli benang profesional bakal menehi solusi kanggo milih jinis lan spesifikasi produk benang sing bener, sing bakal mbantu produk tekstil sampeyan katon ing antarane para pesaing.

en English
X
Ayo kenalan
Hubungi kita dina iki! Ora preduli ing ngendi wae, para ahli bakal menehi solusi sing tepat kanggo kabutuhan benang.
Sambungake karo kita:
Kita bakal bali menyang sampeyan ing siji dina bisnis.
Hubungi sales manager