Dadi sing paling apik
PRODUSEN BENANG

Products kita

Saiki, jinis benang sing diprodhuksi lan disedhiyakake dening perusahaan kalebu benang nilon, benang spun inti, benang campuran, benang wulu, benang ditutupi, benang wol lan benang poliester. Kita nyedhiyakake solusi khusus kaya layanan R&D lan layanan ODM & OEM, lan kita usaha dadi produsen paling dhuwur ing industri benang, dadi perusahaan sing bisa dipercaya. supplier tenunan kanggo pelanggan global kita.

Benang PBT

Benang PBT

Minangka pengganti benang spandex, benang PBT luwih murah tinimbang benang spandex. Panjaluk benang PBT ing wilayah Asia-Pasifik saya mundhak. Wiwit 2016, panjaluk benang PBT ing wilayah Asia-Pasifik wis tambah luwih saka 30% dibandhingake karo periode sing padha taun kepungkur. Salud Style iku salah siji saka manufaktur tenunan PBT paling gedhe ing China.

Ing taun-taun pungkasan, benang PBT wis entuk perhatian sing akeh ing industri tekstil lan wis akeh digunakake ing macem-macem lapangan, utamane kanggo olahraga, pantyhose, sandhangan binaraga, sandhangan denim elastis, lan bandage ing aplikasi medis. Tekstil elastis kontur.

Status Persediaan:
poliester FDY

Poliester FDY

Salud Style's polyester basis produksi FDY iki diadegaké ing Maret 2010, panutup area saka luwih saka 1,000 hektar. Ing saiki, pabrik utamané mrodhuksi polyester FDY saka macem-macem specifications, kang bisa diproses menyang macem-macem produk tekstil anyar, lan digunakake digunakake ing Toys plush, sandhangan, interior otomotif, medical care lan kothak liyane.

Minangka Produsèn polyester FDY experienced, kita wis kawangun pangembangan produk relatif lengkap lan sistem aplikasi; kanthi nggawe pusat pengujian tekstil perusahaan, kita wis nyedhiyakake dhukungan sing kuat kanggo perusahaan kanggo ngasilake produk FDY poliester berkualitas tinggi lan inovasi produk sing terus-terusan.

Status Persediaan:
Poliester POY

Poliester POY

polyester poy minangka poliester sing wis berorientasi benang ( Dhuwur-kacepetan spinning), kang kudu digawe dowo lan deformed dening mesin texturing kanggo nggawe polyester DTY. Iku digunakake digunakake in tekstil, Lan poliester kab ora langsung digunakake kanggo tenun.

Miturut statistik lan ramalan, dodolan pasar benang poliester pra-oriented global bakal tekan 211 milyar dolar AS ing 2021, lan samesthine bakal tekan 332.8 milyar dolar AS ing 2028. Wilayah tingkat pertumbuhan taunan senyawa (CAGR) kanggo periode 2022 -2028 punika 5.9%.

Minangka pabrikan polyester POY, kita nyuplai luwih saka 3000 ton polyester POY kualitas dhuwur kanggo donya saben taun, utamané kanggo Pabrik tenunan tekstur: nanging uga kanggo tarik warping lan warp nyulam kain.

Status Persediaan:
Benang Akrilik Campuran

Benang Akrilik Campuran

Minangka pabrikan benang campuran akrilik, kita seneng menehi pelanggan benang campuran akrilik berkualitas tinggi sing cocog kanggo nyulam lan proyek tekstil liyane. kita pabrik tenunan campuran nggunakake teknologi lan pangolahan paling anyar kanggo nggawe benang campuran akrilik sing awet lan alus.

Benang campuran akrilik ambegan lan nduweni retensi panas sing apik. Iku luwih murah tinimbang benang wol lan nduweni kinerja sing luwih apik tinimbang benang wol. Wis sawetara saka sudhut aplikasi ing lapangan tekstil.

Status Persediaan:
poliester dty

Poliester DTY

Draw texturing yarn (DTY) yaiku jinis benang sing bisa diowahi saka serat kimia poliester. Iki digawe saka irisan poliester (PET) minangka bahan mentah, nggunakake pemintalan kacepetan dhuwur benang praorientasi poliester (POY), lan banjur diproses kanthi nggambar lan nggulung. Nduwe karakteristik proses cendhak, efisiensi dhuwur lan kualitas apik.

Salud Style punika Produsèn ndhuwur polyester DTY ing China, karo output taunan 50,000 ton, kualitas dipercaya, rega cukup lan kacepetan produksi cepet. Produk kasebut nduweni elastisitas sing apik, perasaan tangan sing apik, kualitas stabil, ora gampang diwarnai, ketegangan sing kuat, pewarnaan seragam, warna sing cerah lan spesifikasi lengkap. Produk kasebut bisa ditenun, utawa ditenun nganggo sutra, katun, viscose lan serat liyane, bisa digawe dadi kain elastis lan macem-macem jinis kain wrinkling, kain digawe saka gaya unik.

Status Persediaan:
Benang Filamen Poliester Kab

Benang Filamen Poliester Kab

Benang filamen poliester yaiku filamen sing digawe saka poliester. Poliester minangka macem-macem serat sintetik sing penting. Iki digawe saka asam terephthalic dimurnèkaké (PTA) utawa dimethyl terephthalate (DMT) lan etilena glikol (MEG) liwat esterification utawa transesterification lan polycondensation. Polimer dhuwur sing mbentuk serat sing dipikolehi saka reaksi - polyethylene terephthalate (PET), yaiku serat sing digawe kanthi spinning lan post-processing. Sing diarani filamen poliester yaiku filamen sing dawane luwih saka siji kilometer, lan filamen kasebut tatu dadi klompok.

Status Persediaan:
Nylon POY

Nylon POY

Nylon POY nuduhake nilon 6 tenunan pra-oriented, kang incompletely digambar filamen serat kimia kang jurusan orientasi dijupuk dening kacepetan dhuwur Spinning antarane tenunan unoriented lan tenunan digambar. Nylon POY asring digunakake minangka benang khusus kanggo Nylon Draw Texturing Yarn (DTY) , lan nilon DTY utamané digunakake kanggo nyulam kaos kaki, jeroan, lan sandhangan liyane.

SaludStyle minangka produsen POY nilon kanthi output taunan 60,000 ton. Kita nggunakake kacepetan Spinning lan nduwurke tumpukan paling apik kanggo mesthekake yen kekuatan bejat produk POY nilon tekan standar.

Status Persediaan:
4 cm wulu benang

Tenun Bulu 4.0 cm

Salud style mrodhuksi produk kualitas dhuwur sing saben customer appreciate. Kita wis pengalaman produsen benang bulu. Antarane produksi benang wulu, ana uga benang wulu 4.0 cm. Tim riset kita cukup berpengalaman nemokake benang wulu sing luwih anyar. Tanpa upaya tim produksi, Salud Style ora bisa ing posisi sing padha saiki.

Status Persediaan:
Play Video babagan inti spun benang Spinning

About Salud Style

Salud Style - Salud Industry (Dongguan) Co., Ltd - minangka salah sawijining produsen benang paling gedhe ing saindenging jagad lan telung perusahaan kompetitif ing industri tekstil ing Provinsi Guangdong. Kita wis nyawiji 30 kondhang pabrik tenunan lan nggawe aliansi pabrik benang paling gedhe ing China. Kita mesthi percaya yen bahan-bahan berkualitas tinggi lan proses manufaktur sing maju lan standar bakal metu karo produk sing apik banget. Kita minangka produsen benang kanthi sertifikat ing ngisor iki: OEKO-TEX STANDARD 100, ISO 9001: 2005, Global Recycled Standard, SGS, lan Alibaba Verified. Ora preduli apa industri tekstil sampeyan, sampeyan bisa entuk produk benang sing tepat lan berkualitas ing kene. Kita wis nglumpukake 16 taun pengalaman produksi benang, lan produk kita diekspor menyang negara ing saindenging jagad.

Minangka pabrikan benang sing berpengalaman, kita mbantu ningkatake industri ing lapangan benang. Ing taun 2010, Salud Style lan pemerintah daerah bebarengan ngadegake pusat riset bahan baku tekstil, sing wis akeh prihatin lan diakoni ing industri tekstil, utamane ing industri benang.

Napa Pilih Salud Style

At Salud Style, kita urip kanthi kualitas benang lan teknik produksi. Pramila bisnis sing melu produksi rasukan, kain, tekstil medis, sepatu, tekstil teknis, karpet, peralatan olahraga utawa grosir benang menyang kita nalika butuh produk benang.
Kanthi luwih saka 10 taun pengalaman nggarap manufaktur tekstil gedhe lan cilik, kita bisa nemtokake, ngrancang, lan ngasilake produk benang sing sampurna kanggo aplikasi apa wae. Waca terus kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan kita lan hubungi kita dina iki kanthi pitakonan utawa panjaluk penawaran benang kanggo bisnis sampeyan.

proses pemintalan benang inti

Fokus ing produksi benang

  • Salud Style spesialisasi ing R&D lan Pabrik benang spun inti, benang campuran, benang bulu, benang nilon, benang ditutupi, benang wol, benang poliester lan produk benang liyane.
  • Kualitas apik lan rega sing kompetitif wis nggawa kita pelanggan stabil saka kabeh ndonya.
  • Kita wis nglumpukake 16 taun pengalaman produksi benang.
0 ton / dina
Saben Jenis Benang
inti pungkasan spun tenunan Kelembapan maneh

Fokus ing Kualitas

  • Tim produksi nggunakake sistem ERP kanggo ngatur desainer lan buruh lan ngrancang sumber daya perusahaan.
  • Ana sistem manajemen lengkap saka pengadaan bahan mentah nganti produksi lan inspeksi kualitas.
  • Kelembapan maneh saka benang sing dicelup bakal 2% nganti 3% luwih murah tinimbang kelembapan resmi.

0 %
Kurang saka Kelembapan Resmi
Salud Style Laboratorium Pewarnaan

Solusi Sourcing lan Pangiriman Cepet

  • Minangka produsen benang Cina profesional, Salud Style nyedhiyakake konsultan pemasok hulu kanggo solusi sumber benang.
  • Kacepetan dhuwur, kualitas dhuwur, standar kelembapan sing ketat, kinerja biaya dhuwur, ora ana masalah kualitas kanggo nggawa biaya sing didhelikake lan wektu pangiriman menyang produksi sampeyan.
0 dina
delivery Wektu
sugeng rawuh Salud Style pabrik benang inti

Layanan profesional saka ahli benang

  • Kerjasama logistik profesional kanggo njamin pangiriman benang sing akurat lan pas wektune.
  • Teknisi benang profesional gratis kanggo layanan konsultasi produksi produk sampeyan.
  • Tim sawise-sales profesional kanthi rutin liwat kunjungan bali jaringan, sajrone 24 jam respon cepet.
  • Pakar benang kita bakal mbantu sampeyan milih jinis lan spesifikasi produk benang sing bener, sing bakal mbantu produk tekstil sampeyan katon ing antarane para pesaing.
0 wong
ing Tim Pasar Internasional
pabrik benang wol - 5

Rantai Pasokan Stabil

  • Kita ngasilake benang inti-spun, benang nilon, benang ditutupi, benang bulu, benang campuran, benang wol lan benang poliester.
  • Ing tanggal 21 April 2022, kita wis nggawe aliansi pabrik benang karo 30 produsen benang paling dhuwur ing China.
  • Kita duwe pasokan sing luwih cukup kanggo ngatasi fluktuasi rega bahan mentah benang
0 anggota
ing Aliansi Pabrik Benang
salud style gambar customer

Dipercaya dening pelanggan ing saindenging jagad

  • Wiwit 2006, kita wis nggarap atusan perusahaan ing macem-macem lapangan.
  •  Kita wis ngalami insinyur produksi benang sing ngerti syarat macem-macem industri kanggo produk benang.
  • Kita duwe pelanggan koperasi jangka panjang ing sandhangan, kain, ban, peralatan safety, industri ringan lan industri liyane ing luwih saka 40 negara.
0 +
Pelanggan ing saindenging jagad
Perlu informasi luwih lengkap babagan produk benang kita?

Kita minangka produsen benang kanggo industri tekstil. Kita ngasilake benang kanggo digunakake ing macem-macem aplikasi, kalebu manufaktur garmen, perabot omah, lan tekstil industri. Benang kita kasedhiya ing macem-macem warna lan tekstur, lan kita terus ngembangake lini produk kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan sing terus-terusan. Saliyane manufaktur benang, kita uga nawakake macem-macem layanan, kalebu pewarnaan benang, twisting benang, lan finishing benang. Kita setya nyedhiyakake produk lan layanan sing paling dhuwur kanggo para pelanggan. Hubungi kita dina iki kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan kapabilitas manufaktur benang.

Kita miwiti bisnis benang ing taun 2006 kanthi pabrik sing diadegake ing Kutha Dongguan, China. Sawise pirang-pirang taun pembangunan, produk benang inti-spun kita manggoni 10% saka pasar Cina. Ing industri tekstil China, Salud Style - Salud Industry (Dongguan) Co., Ltd - minangka salah sawijining produsen benang sing paling berpengaruh ing industri kasebut.

Lan saiki, kita wis tekan kemitraan strategis karo sawetara jinis pabrik benang ing China, lan nggabungake sumber daya industri hulu lan hilir. Dibandhingake karo manufaktur benang liyane, kita duwe kaluwihan ing ngisor iki: kita duwe pasokan sing luwih cukup kanggo ngatasi fluktuasi rega bahan mentah benang, bisa nyedhiyakake pelanggan produk benang kanthi luwih stabil lan terus-terusan.

pabrik kaos kaki kita kerjo karo

Produksi Kaos Kaki

Kaos kaki benang sing umum digunakake yaiku: benang katun, benang campuran katun akrilik, benang rayon, benang katun sutra, benang wol, benang campuran rambut kelinci, benang campuran wol akrilik, benang poliester, benang nilon, benang spandex.

pabrik sweater kita kerjo karo

Produksi Sweater

Sweater benang sing umum digunakake yaiku: benang wol, benang kasmir, benang alpaka, benang mohair, benang rambut unta, benang katun, benang hessian, benang akrilik 100%, benang campuran akrilik, benang sutra, benang spun inti, lsp.

pabrik webbing kita kerjo karo

Produksi Webbing

Benang anyaman sing umum digunakake yaiku: benang katun, benang viscose, benang hemp, benang lateks, benang nilon, benang poliester, benang velon, benang polipropilena, benang asam asetat lan benang emas lan perak.

pabrik tali topeng kita kerjo karo

Produksi Topeng Tali

Tali topeng sing umum digunakake yaiku: benang katun, benang poliester, benang nilon, benang ditutupi.

fabric factory we work with

Manufaktur Kain

Almost all yarns can be processed into fabrics, and fabric production generally depends on the function and style of the final textile product to determine the type of yarn used. For example, for the production of tent fabric, often choose nylon or polyester yarn as the main raw material.

Produsen Benang sing Digarap

Minangka perusahaan produsen benang terkemuka ing China, Salud Style ngasilake macem-macem jinis benang. Ing kene Salud Style, kita duwe sawetara benang, kalebu benang campuran, benang spun inti, benang wol, benang poliester, lan liya-liyane. Kabeh tenunan kita kualitas premium uga kasedhiya ing rega cukup.

Dadi, apa sampeyan nggoleki perusahaan produsen benang sing dipercaya kanggo miwiti proyek sabanjure? Salud Style bisa nyukupi kabeh kabutuhan sampeyan kanthi kerjasama akeh manufaktur benang.

 Produsen benang sing Salud Style lagi nggarap:

Produsen Benang Inti Spun

Minangka jeneng sing disaranake, benang inti-spun nduweni filamen inti. Ing sawetara tahap sajrone proses pemintalan, bundel filamen non-stop saka serat poliester dibungkus poliester pokok lan uga bungkus katun kanggo nggawe benang iki. Benang jenis iki nduweni struktur ganda; sarung lan inti.

Kanggo nggawe benang inti-spun, serat pokok biasane digunakake ing panutup sarung. Ing tangan liyane, benang filamen terus digunakake ing filamen inti benang inti-spun. Benang inti-spun nambah kualitas praktis saka bahan, kayata kekuatan, umur dawa, lan comfort regangan. Tugas produsen benang spun inti yaiku nemokake kombinasi benang sing tepat kanggo ngasilake produk benang spun inti sing regane cukup lan cocok banget.

Benang inti-spun ditabuh ing wadhah sing cocog, kayata spool, cop, uga king spool, kanthi dawa sing dibutuhake. Salah sawijining fitur sing luar biasa saka benang iki yaiku luwih awet tinimbang benang konvensional utawa biasane spun. Benang spun inti uga nyuda jumlah jahitan sing rusak.

Benang iki dilengkapi sawetara fitur unggul sing ndadekake pilihan becik kanggo macem-macem aplikasi. Minangka produsen tenunan terkemuka, kita ngasilake benang spun inti berkualitas tinggi ing pasar. Kita duwe sawetara taun pengalaman ing prodhuksi benang inti-spun. Dadi, hubungi kita yen sampeyan nggoleki benang inti-spun sing paling apik.

Produsen Benang Campuran

Benang campuran minangka salah sawijining benang sing paling populer ing industri tekstil. Iki minangka jinis benang sing ngemot macem-macem bahan kayata katun uga poliester. Amarga tenunan nduweni daya tahan sing apik, nyampur karo bahan sintetis mbantu nahan wangun lan tampilan barang sing wis rampung.

Benang campuran yaiku benang sing digawe kanthi nggabungake rong utawa luwih jinis serat utawa benang sing beda kanggo entuk karakteristik lan estetika sing dikarepake. Bahan sing beda-beda menehi macem-macem keuntungan, kalebu kaku, anget, pangatusan kanthi cepet, gampang dicuci, lan liya-liyane. Benang jinis iki ditampilake ing macem-macem gelar, tekstur, lan warna sing sregep kanggo nyukupi kabutuhan khusus saben klien.

Gumantung ing bahan manufaktur, ana macem-macem jinis benang campuran sing kasedhiya. Benang iki penting banget ing industri tekstil. Amarga nawakake macem-macem kanggo mungkasi konsumen kanggo nepaki macem-macem kepinginan lan tren fashion saiki, iku uga penting kanggo perusahaan tekstil modern. Saiki, pabrikan benang campuran isih nyoba lan nggawe inovasi babagan proses manufaktur lan rasio campuran, ningkatake kinerja produk benang campuran lan nyuda biaya produksi.

Kanthi nggunakake benang campuran, sampeyan bisa nggawe barang sing migunani kanggo macem-macem kabutuhan nalika nyuda wektu lan biaya perusahaan. Minangka perusahaan produsen benang sing misuwur ing China, kita ngasilake benang campuran sing berkualitas tinggi Salud Style. Ing perusahaan kita, sampeyan bisa entuk macem-macem jinis benang campuran kualitas premium kanthi biaya sing cukup.

Produsen Benang Bulu

Benang bulu minangka benang kualitas unggul sing wis dikembangake sacara luas ing taun-taun pungkasan. Wulu diatur kanthi cara tartamtu, lan konstruksi digawe saka benang hias uga benang inti. Benang wulu uga kalebu bagean rajutan saka benang campuran sing digulung ing pinggir njaba benang inti.

Kain sing digawe saka benang wulu nduweni kelembutan sing apik banget uga permukaan kain katon montok. Kajaba iku, padha duwe pengaruh sing dikarepake, lan benang iki luwih unggul tinimbang benang alus liyane amarga ora cepet ilang rambut. Benang wulu bisa digunakake kanggo ngasilake macem-macem jinis benang serat.

Produsen benang wulu dikonsentrasi ing Provinsi Jiangsu, China, lan umume nggunakake benang nilon minangka bahan mentah kanggo nggawe benang wulu. Utas inti saka benang wulu yaiku tenunan sing dikepang Nylon DTY, lan benang hiasan saka benang wulu yaiku tenunan polos warp kanthi ujung bebas saka benang ekstensi saka Nylon FDY. Kanthi pangembangan proses produksi benang wulu, sawetara produsen benang wulu nggunakake benang poliester, benang viscose lan jinis benang liyane kanggo ngasilake benang wulu. Benang wulu sing diprodhuksi karo bahan baku benang sing beda bakal duwe rasa, kekuatan, lan liya-liyane, nanging proses manufakture padha.

Benang jinis iki dilengkapi karo sawetara fitur eksklusif sing nggawe dheweke unik. Pasar wis nanggapi kanthi apik kanggo benang wulu, lan panjaluk kasebut mundhak kanthi global. Amarga tenunan iki nduweni fitur sing beda kanggo pangguna, kain sing digawe saka benang wulu digunakake kanggo nggawe sawetara aplikasi.

Benang wulu banget disenengi dening wanita amarga sentuhan sing alus lan bulu sing kandel. Benang iki minangka pilihan becik kanggo digunakake ing sandhangan kanggo musim gugur lan uga mangsa. Yen sampeyan nggoleki benang bulu kualitas premium, sampeyan bisa hubungi kita. Kita ngasilake benang bulu kualitas premium lan nyedhiyakake kanggo didol.

Produsen Benang Nylon

Penampilan lan tekstur sawetara serat alam bisa ditiru kanthi nggunakake benang nilon, zat sintetik. Benang iki nduweni reputasi resistance nyandhang sing apik banget. Kanggo nambah kekuatan uga cepet saka sandhangan, benang iki kerep digabung utawa interlaced karo serat liyane.

Benang nilon nduweni kekuatan sing dhuwur banget lan uga fitur tahan sing kuat. Rong keuntungan sing paling luar biasa saka benang nilon yaiku kekuatan dhuwur uga tahan abrasi. Dibandhingake karo benang poliester, benang iki menehi kualitas hygroscopicity lan antistatik sing luwih apik.

Wiwit benang nilon teka kanthi titik leleh sing kurang, nduweni resistensi panas sing kurang. Utamane digunakake kanggo nyampur utawa interweave liwat serat liyane ing industri nyulam uga sutra. Tekstur benang nilon alus banget, lan goresan ora ana tandha-tandha kuku sing katon.

China paling gedhe nilon 6 benang pasar konsumen. Bahan baku hulu nilon 6, laktam, bisa mandiri tanpa ngimpor. Proses sintesis masterbatch lan proses manufaktur benang nilon hilir uga diwasa banget. Ing kene Salud Style, kita kerja sama karo produsen benang nilon sing paling dhuwur, kanggo ngasilake lan nyedhiyakake benang nilon kualitas apik kanggo didol.

Produsen Benang Wol

Benang wol minangka benang sing paling lembut lan paling entheng ing industri tekstil. Biasane digawe saka untaian wulu wedhus sing luwih tipis, benang iki kandel. Nalika nggulung benang wol, serat kasebut dijaga kanthi longgar lan mulane mung diwenehi corak cilik, yen ana.

Nalika nerangake nyulam, benang wol asring dadi jinis pisanan sing dipikirake. Jinis benang iki kasedhiya ing macem-macem jinis. Saben jinis benang wol dilengkapi fitur lan fungsi eksklusif. Benang wol minangka jinis benang serbaguna sing bisa digunakake kanggo macem-macem tujuan.

Tekstil sing luwih abot cocog kanggo nggawe sandhangan mangsa panas kayata jas, sweter, rok, lan selimut. Kandel, tenunan substansial, uga rajutan digawe saka benang wol. Amarga keluwesan, gampang digarap lan cocok kanggo macem-macem pola, kalebu sarung tangan, selendang, sweter, boneka kewan, lan kaos kaki.

Spinning benang wol minangka link produksi sing penting banget ing industri tekstil wol lan pondasi kabeh industri tekstil wol. Iku prasaja kanggo adulterate wool, uga finishing napping ditrapake kanggo nyedhiyani lumahing alus. Salud StyleProdusen benang wol ana ing 10 paling dhuwur ing China, lan kabeh benang wol kita murni lan kualitase apik. Kita nggunakake pangolahan minimal tanpa bahan kimia sing atos kanggo njaga kualitas benang.

Produsen Benang Katutup

Benang sing ditutupi yaiku jinis benang sing digawe saka paling ora sawetara benang. Nalika ngrembug babagan benang sing ditutupi, benang elastane yaiku sing dimaksud. Nanging, bungkus ora mung digunakake ing elastane; sok-sok, kabel nggoleki pancen dijamin.

Benang bisa ditutupi kanthi salah siji saka rong alasan. Nalika njaga tampilan benang tekstil, siji mbutuhake elastisitas sing ora bisa diwenehake benang tekstil biasa. Iki bener nalika nerangake nutupi elastane, ing endi kain poliester asring bengkong ing komponèn elastane.

Alesan liya kanggo nutupi benang yaiku kanggo ndhelikake barang. Iki asring kedadeyan nalika nutupi kabel cilik. Nalika inti isih nyedhiyakake fungsionalitas, benang sing uga dibungkus ing sakubenge menehi tampilan. Benang sing ditutupi kasedhiya ing macem-macem jinis, kalebu tutup tunggal, tutup ganda, tutup udara, lan liya-liyane.

Benang sing ditutupi digunakake ing industri tekstil kanggo nggawe aplikasi sing beda-beda. Lingerie, kaos kaki, sandhangan sing mulus, lan macem-macem bahan rajutan lan tenun kabeh nggunakake benang kasebut. Minangka produsen tenunan terkemuka ing China, kita ngasilake benang sing ditutupi kanthi kualitas dhuwur. Dadi, hubungi kita lan entuk benang sing ditutupi kualitas paling apik saka jumlah apa wae.

Produsen Benang Poliester

Benang poliester minangka sing pisanan lan bisa uga dadi pilihan sing paling apik babagan benang sintetik. Secara geografis, industri tekstil wis owah amarga benang poliester. Salah sawijining benang sing paling apik, nduweni akeh fitur lan uga gampang diakses. Benang jenis iki minangka produk utama saka kategori poliester.

Poliester utamane digunakake ing industri tekstil kanggo nggawe benang poliester. Benang poliester langsung digunakake kanggo nggawe luwih saka 40% kabeh poliester. Iki diprodhuksi kanthi nyampur alkohol lan asam kanggo miwiti reaksi berantai, sing nyebabake struktur bola-bali ing interval periodik. Asring digunakake kanggo tenun lan nyulam.

Benang poliester kasedhiya ing macem-macem warna. Wol asring diganti nganggo benang poliester amarga anget lan kaku. Kajaba iku, umume digunakake kanggo nyulam barang-barang rumah tangga lan sandhangan kanggo bayi lan bocah-bocah, sing kudu dicuci biasa.

Nalika benang poliester asring bisa dicuci nganggo mesin, terjangkau, anget, lan kuwat, benang iki uga cenderung pil lan ora duwe tingkat breathability sing padha karo serat alam. Ing China, Salud Style minangka salah sawijining produsen benang poliester paling dhuwur. Ing donya pasar tekstil, kita ngirim layanan grosir paling apik kanggo benang iki.

Apa anyar saka Salud Style?

Kita terus menehi perhatian marang dinamika industri benang lan industri tekstil, supaya produk kita bisa kompetitif ing kabeh wektu.

Pengetahuan Tekstil

Benang akrilik nduweni kinerja sing apik. Amarga sifate cedhak benang wol, diarani "tenun wol sintetis".

Pengetahuan Tekstil

Ana macem-macem jinis benang nilon, sing paling penting yaiku benang nilon 6 lan benang nilon 66. Fitur pinunjul saka benang nilon yaiku resistensi nyandhang sing apik, peringkat pertama ing antarane kabeh serat, kaping 10 tinimbang benang katun.

Salud Style minangka salah sawijining perusahaan produsen benang sing misuwur lan dipercaya ing China. Benang kita kasedhiya kanggo grosir kanthi rega sing cukup. Dadi, hubungi kita yen sampeyan nggoleki produsen benang sing misuwur ing China.

en English
X
Ayo kenalan
Hubungi kita dina iki! Ora preduli ing ngendi wae, para ahli bakal menehi solusi sing tepat kanggo kabutuhan benang.
Sambungake karo kita:
Kita bakal bali menyang sampeyan ing siji dina bisnis.
Kontak Sales Team