Ftesë

Hi there, Salud Style do të ekspozojë në Sao Paulo, Brazil nga Qershor-19 21, 2023. Mirë se vini të na vizitoni atëherë!

Të jesh më i miri
PRODHUESI I fijeve

Produktet tona të fijeve tekstile

Aktualisht, llojet e fijeve të tekstilit të prodhuara dhe të furnizuara nga kompania mbulojnë fije najloni, fije të tjerrë me bërthamë, fije të përziera, fije pupla, fije të mbuluara, fije leshi dhe fije poliesteri. Ne ofrojmë zgjidhje me porosi si shërbimi R&D dhe shërbimi ODM & OEM, dhe ne përpiqemi të jemi prodhuesi kryesor i industrisë së fijeve, duke qenë një i besueshëm furnizuesi i fijeve të tekstilit për klientët tanë globalë.

fije pendë najloni

Fije me pendë najloni

Fijet e puplave të najlonit janë një lloj fije që në të vërtetë është bërë tërheqëse në vitet e fundit për shkak të strukturës dhe pamjes së saj të veçantë si pupla. Është bërë duke përzier fibra najloni me produkte të tjera për të prodhuar një fije të butë, me gëzof dhe me peshë të lehtë. Fijet me pendë najloni janë fleksibël dhe mund të përdoren për një sërë aplikimesh, nga stili dhe veshjet deri te dizajni dhe pajisjet e shtëpisë.

Ne jemi një prodhues i fijeve me pendë najloni me cilësi të lartë. Biznesi ynë ka vite përvojë në tregun e pëlhurave dhe është i përkushtuar për të prodhuar vetëm produktet më të mira për konsumatorët tanë. Ne përdorim pajisje moderne dhe përdorim një grup profesionistësh me njohuri për t'u siguruar që çdo fije floku e fijeve tona të puplave të najlonit përmbush kërkesat tona të vështira për cilësi dhe qëndrueshmëri. Fijet tona janë lehtësisht të disponueshme në një gamë të gjerë ngjyrash dhe modelesh, dhe ne jemi vazhdimisht të kënaqur që merremi me klientët tanë për të zhvilluar porosi të bëra me porosi për të përmbushur kërkesat e tyre të veçanta. Ne jemi të përkushtuar për të ofruar shërbim të jashtëzakonshëm ndaj klientit dhe presim me padurim t'u shërbejmë klientëve tanë me fijet me pendë najloni më cilësore të ofruara në treg.

Statusi i inventarit:
Fije poliestër akrilike

Fije poliestër akrilike

Fijet e përziera akrilike poliestër janë një lloj fije artificiale që prodhohet nga përzierja e fibrave poliestër dhe akrilike. Ky lloj fije ka qenë i popullarizuar në industrinë e pëlhurave për shkak të përzierjes së veçantë të vetive që e bëjnë atë ideal për një gamë të gjerë aplikimesh në produktet tekstile. Si prodhues i fijeve akrilike poliestër, ne do të ilustrojmë në detaje cilësitë e fijeve akrilike poliestër të përzier, së bashku me avantazhet, anët e këqija dhe përdorimet e tij.

Statusi i inventarit:
fije poliestër najloni

Fije poliestër najloni

me shkronja, fijet e poliestër najloni është një lloj fije e përzier e bërë nga fibra najloni dhe fibra poliester. Përveç fitimit të materialeve, shumica e proceseve të prodhimit janë të njëjta me prodhimin e fijeve të përziera me fibra natyrale.

Salud Style është një nga furnizuesit më me përvojë të fijeve të përziera të najlonit poliestër, nëse jeni duke kërkuar për këtë lloj fije për prodhimin e produkteve tuaja tekstile, ju lutemi na kontaktoni.

Statusi i inventarit:
fije akrilike-najloni

Fije najloni akrilike

Fijet e përziera me najlon akrilik kombinojnë butësinë me gëzof të akrilikut dhe butësinë dhe mikroelasticitetin e najlonit. Është i përshtatshëm për të gjitha llojet e pulovrave, veshjeve dhe leshit të punuar me dorë dhe tekstileve të tjera.

Ne jemi një prodhues i fijeve najloni akrilik. Specifikimet e përdorura zakonisht të fijeve akrilike najloni janë si më poshtë: 10NM/2 15NM/3 19NM/3 28NM/3 32NM/3 38NM/3 40NM/5 40NM/6 40NM/8 50NM/8 50NM dhe kështu me radhë/. Nëse keni nevojë të përdorni specifikime të veçanta për tekstilet që prodhoni, fabrika jonë e fijeve të përziera mund të bëjë tjerrjet me porosi sipas kërkesave tuaja.

Statusi i inventarit:
fije viskoze poliester

Fije poliestër viskoze (PV).

Fijet e viskozës poliestër, e njohur edhe si fije pv, prodhohen duke përzier një pjesë të caktuar të fibrave poliestër dhe viskoze. Fijet e viskozës poliestër zënë një peshë të caktuar në treg dhe kanë një gamë të gjerë aplikimesh.

Aktualisht, tendenca e zhvillimit të veshjeve ndërkombëtare është "e lahet në makinë, e larë dhe e veshshme, e lehtë për t'u mirëmbajtur dhe e lehtë dhe e hollë". Fijet tradicionale të tjerrjes së pastër si fijet e pambukut të pastër dhe fijet e leshit të pastër kanë shumë mangësi, gjë që sjell defekte në dizajn. Shfaqja e fijeve të viskozës poliestër ka sjellë më shumë zgjedhje në dizajnimin dhe prodhimin e veshjeve. Duke përzier fibër poliesteri dhe fibër viskoze, filli ka elasticitet të mirë dhe rezistencë ndaj gërryerjes në kushte të thata dhe të lagështa, madhësi të qëndrueshme, tkurrje të ulët uji, të drejtë, jo të lehtë për t'u rrudhosur, karakteristika të lehta për t'u larë dhe për tharje të shpejtë.

Statusi i inventarit:
Fije PBT

Fije PBT

Si një zëvendësim për fijet elastik, fijet PBT janë shumë më të lira se fijet elastik. Kërkesa për fije PBT në rajonin e Azi-Paqësorit është rritur. Që nga viti 2016, kërkesa për fije PBT në rajonin Azi-Paqësor është rritur me më shumë se 30% krahasuar me të njëjtën periudhë të vitit të kaluar. Salud Style është një nga prodhuesit më të mëdhenj të fijeve PBT në Kinë.

Vitet e fundit, filli PBT ka marrë një vëmendje të gjerë në industrinë e tekstilit dhe është përdorur gjerësisht në fusha të ndryshme, veçanërisht për veshje sportive, pantyhose, veshje bodybuilding, rroba xhins elastike dhe fasha në aplikime mjekësore. Tekstile elastike konturore.

Statusi i inventarit:
poliester FDY

Poliestër FDY

Salud StyleBaza e prodhimit të poliesterit FDY u krijua në mars 2010, duke mbuluar një sipërfaqe prej më shumë se 1,000 hektarë. Aktualisht, fabrika prodhon kryesisht poliestër FDY të specifikimeve të ndryshme, të cilat mund të përpunohen në produkte të ndryshme tekstili të reja dhe përdoren gjerësisht në lodra prej pelushi, veshje, ambiente të brendshme automobilistike, kujdes mjekësor dhe fusha të tjera.

Si një prodhues me përvojë poliesteri FDY, ne kemi formuar një sistem relativisht të plotë të zhvillimit dhe aplikimit të produktit; Duke krijuar një qendër testimi tekstili për ndërmarrjet, ne kemi ofruar një mbështetje të fortë për ndërmarrjet për të prodhuar produkte me cilësi të lartë poliestër FDY dhe inovacion të vazhdueshëm të produkteve.

Statusi i inventarit:
Poliestër POY

Poliestër POY

poliestër poy është një poliestër i orientuar paraprakisht fije ( shpejtësi e lartë tjerrje ), e cila duhet të shtrihet dhe deformohet nga një makinë teksturuese për të bërë poliestër DTY. Kjo është përdorur gjerësisht in tekstiledhe poliester poy nuk është përdoret drejtpërdrejt për thurje.

Sipas statistikave dhe parashikimeve, shitjet e tregut global të fijeve të para-orientuara nga poliesteri do të arrijnë 211 miliardë dollarë amerikanë në 2021 dhe pritet të arrijnë në 332.8 miliardë dollarë amerikanë në 2028. Rajoni i shkallës së rritjes vjetore të përbërë (CAGR) për periudhën 2022 -2028 është 5.9%.

Si prodhues poliesteri POY, ne furnizojmë çdo vit në botë mbi 3000 ton poliestër POY me cilësi të lartë, kryesisht për prodhimin e fijeve me teksturë: por edhe për thurjen e pëlhurave me dredha dhe deformime.

Statusi i inventarit:
Fije të përziera akrilike

Fije të përziera akrilike

Si prodhues i fijeve të përziera akrilike, ne jemi të ngazëllyer t'u ofrojmë klientëve tanë një fije të përzier akrilike me cilësi të lartë që është e përkryer për thurje dhe projekte të tjera tekstile. Jonë fabrika e fijeve të përziera përdor teknologjitë dhe proceset më të fundit për të krijuar një fije të përzier akrilike që është sa e qëndrueshme dhe e butë.

Fijet e përziera akrilike marrin frymë dhe mbajnë mirë nxehtësinë. Është më e lirë se fill leshi dhe ka performancë më të mirë se fijet e leshit. Ka një gamë të gjerë aplikimesh në fushën e tekstilit.

Statusi i inventarit:
poliester dty

Poliestër DTY

Fijet me teksturë të tërhequr (DTY) është një lloj fije deformuese e fibrës kimike poliestër. Është bërë nga feta poliester (PET) si lëndë e parë, duke përdorur tjerrje me shpejtësi të lartë fije paraorientimi poliester (POY), dhe më pas përpunohet duke vizatuar dhe përdredhur. Ka karakteristikat e procesit të shkurtër, efikasitetit të lartë dhe cilësisë së mirë.

Salud Style është një prodhuesi më i mirë i poliestër DTY në Kinë, me një prodhim vjetor prej 50,000 ton, cilësi të besueshme, çmim të arsyeshëm dhe shpejtësi të shpejtë prodhimi. Produkti ka elasticitet të mirë, ndjesi të mirë të duarve, cilësi të qëndrueshme, jo të lehtë për t'u çngjyrosur, tension të fortë, ngjyrosje uniforme, ngjyrë të ndritshme dhe specifikime të plota. Produkti mund të jetë i endur, ose i endur me mëndafsh, pambuk, fije fije mëndafshi dhe fibra të tjera, mund të bëhet në pëlhura elastike dhe lloje të ndryshme të pëlhurave të rrudhosura, pëlhura të bëra me stil unik.

Statusi i inventarit:
Fije me filament poliestër

Fije me filament poliestër

Fijet e filamentit poliestër janë një filament i bërë nga poliesteri. Poliesteri është një shumëllojshmëri e rëndësishme e fibrave sintetike. Përbëhet nga acidi tereftalik i pastruar (PTA) ose dimetil tereftalati (DMT) dhe etilen glikol (MEG) përmes esterifikimit ose transesterifikimit dhe polikondensimit. Polimeri i lartë me formimin e fibrave i marrë nga reaksioni - polietileni tereftalat (PET), është një fibër e prodhuar nga tjerrja dhe pas-përpunimi. I ashtuquajturi filament poliesteri është një filament me një gjatësi prej më shumë se një kilometër, dhe filamenti është i mbështjellë në një grup.

Statusi i inventarit:
Najloni POY

Najloni POY

Nylon POY i referohet fillit të orientuar paraprakisht me najlon 6, i cili është një fije fije kimike e tërhequr jo plotësisht, shkalla e orientimit të të cilit e marrë nga tjerrja me shpejtësi të lartë është midis fillit të paorientuar dhe fillit të tërhequr. Najlon POY përdoret shpesh si një fije speciale për fije me teksturë najloni (DTY) , dhe najloni DTY përdoret kryesisht për thurjen e çorapeve, të brendshmeve dhe veshjeve të tjera.

Salud Style është një prodhues najloni POY me një prodhim vjetor prej 60,000 ton. Ne përdorim shpejtësinë më të mirë të tjerrjes dhe mbështjelljes për të siguruar që forca e thyerjes së produkteve të najlonit POY të arrijë standardin.

Statusi i inventarit:
fije pendë 4 cm

Fije pendë 4.0 cm

Salud style prodhon produkte me cilësi të lartë që çdo klient i vlerëson. Ne kemi qenë një përvojë prodhuesi i fijeve të puplave. Midis prodhimit tonë të fijeve me pendë, ekziston gjithashtu një fije pendë 4.0 cm. Ekipi ynë hulumtues ka mjaft përvojë në gjetjen e fijeve më të reja të puplave. Pa përpjekjet e ekipit të prodhimit, Salud Style nuk mund të jetë në të njëjtin pozicion tani.

Statusi i inventarit:
fije pendë 2.3 cm

Fije pendë 2.0 cm

Duke qenë një prodhues me përvojë, Salud Style ka prodhuar fije pendë 2.0 cm.

Statusi i inventarit:
fije pendë 1.3 cm

Fije pendë 1.3 cm

Salud Style është një prodhues me përvojë i fijeve të puplave 1.3 cm. Ne kemi prodhuar dhe hulumtuar në fushën e fijeve të zbukuruara që nga viti 2006. Ne kemi përvojë shumëvjeçare në fijet e puplave, po mirëpritemi jashtëzakonisht në prodhimin e produkteve të thurura si: çorape, doreza, pulovra, aksesorë të modës, tapiceri, e kështu me radhë.

Statusi i inventarit:
fije pendë 0.5 cm

Fije pendë 0.5 cm

Një nga prodhuesit me përvojë të fijeve pendë 0.5 cm është Salud Style. Ne fokusohemi në shpërndarjen e drejtuar dhe pupla dhe pëlhura të buta të bëra me shkëlqim.  Salud Style sigurohet që cilësia e produktit të jetë e qëndrueshme. Ne përdorim fije najloni si material prej fije pupla 0.5cm (imitim fije vizon).

Statusi i inventarit:
produkt-Fije me shtrirje të lartë najloni FDY

Fije najloni 66 (FDY)

Ndër familjen e polimerëve, najloni është më i rëndësishmi që vjen në 66 fije. Filli najlon 66 është një lloj alternativë e zgjedhur zakonisht për qepjen e pëlhurave industriale dhe veshjesh me veçori fije. Për më tepër, fijet e najlonit 66 janë bërë plotësisht nga 2 monomere, duke përfshirë 6 atome karboni. Karakteristikat emocionuese të fijeve Nylon 66 janë thithja e lartë e nxehtësisë me prodhimin e materialit të fortë.

Për shkak të temperaturës së lartë të shkrirjes, forca e nxehtësisë së fijeve Nylon 66 bëhet më e fortë në 180 gradë Celsius. Meqenëse Nylon 66 ka përdorimin më të madh në pëlhurat industriale, përdorimi i nxehtësisë ekstreme e kthen çdo produkt në produktin përfundimtar si kordoni i gomave. Një nxehtësi e tillë ndihmon për të fituar forcë të mjaftueshme për të sjellë ndryshime në procesin e prodhimit.

Statusi i inventarit:
fije poliesteri të ricikluar - Salud Style

Fije poliesteri të ricikluar

Fijet e ricikluara të poliestrës janë një lloj pëlhure e bërë nga shishe plastike të ricikluara. Procesi i prodhimit përfshin zbërthimin e shisheve plastike në fishekë të vegjël, të cilët më pas shkrihen dhe rrotullohen në fije. fijet e ricikluara të poliestrës përdoren shpesh në veshje dhe pëlhura tapiceri, pasi janë të qëndrueshme dhe të lehta për t'u kujdesur. Gjithashtu po bëhet gjithnjë e më popullor në arredimin e shtëpisë, pasi është një opsion miqësor ndaj mjedisit. Ne jemi krenarë që jemi partnerë me një prodhues të fijeve të poliestrës të ricikluar, i cili ndan angazhimin tonë për qëndrueshmërinë. Së bashku, ne po punojmë për të krijuar një të ardhme më të qëndrueshme për planetin tonë.

Statusi i inventarit:
Fije material elastik të mbuluar me najlon

Fije material elastik të mbuluar me najlon

Fijet e mbuluara me material elastik (i njohur gjithashtu si fije elastike e mbuluar me najloni) është një produkt i dallueshëm dhe i zgjuar që përdor një sërë avantazhesh për prodhuesit, prodhuesit e tekstilit dhe konsumatorët. Si prodhues i fijeve të mbuluara me material material elastik, ne do të dëshironim të shikonim funksionet dhe avantazhet thelbësore të fijeve të mbuluara me material material elastik dhe pse ai po përfundon me shpejtësi duke qenë një opsion popullor për pëlhura me cilësi të lartë.

Statusi i inventarit:
produkt - Fije elastike me bërthamë

Fije elastike me bërthamë

Fije elastike e tjerrë me bërthamë është një lloj fije elastike, e cila përbëhet nga fije elastike si fije bërthamore dhe mbështjellje e vazhdueshme me fije të shkurtër. Ky lloj fije ka avantazhet e procesit të besueshëm të tjerrjes, vetitë e mira të fijeve, elasticitetin e fibrës elastike dhe fenomenin më pak të zhytjes kur vizatohet në krahasim me fillin e mbuluar, dhe përdoret gjerësisht në zhvillimin e tekstileve elastike të veshjeve. Megjithatë, struktura e fillit elastik të tjerrë me bërthamë është një faktor i rëndësishëm që ndikon në performancën e fijeve elastike të tjerrë me bërthamë.

Statusi i inventarit:
produkt - Fije elastik Core Spun

Fije elastik Core tjerrë

Duke përdorur material elastik si fije të brendshme dhe duke mbështjellë pjesën e jashtme të fillit të materialit material elastik me fije pambuku natyral të cilësisë së lartë ose fije të tjera, formohet filli i tjerrur me bërthamë elastik.
Fijet e tjerrë me bërthamë spandex përdoren kryesisht për të brendshme relativisht të larta për burra dhe gra, veshje fitnesi, veshje sportive, veshje garash, veshje të rastësishme, etj., dhe perspektiva e zhvillimit është shumë premtuese.
Fijet e tjerrë me bërthamë Spandex kanë përmbajtje të lartë teknologjike, kërkesa të rrepta të procesit të tjerrjes, elasticitet dhe qëndrueshmëri të shkëlqyer, plus përshkueshmëri të mirë të ajrit, thithje të fortë lagështie dhe karakteristika të tjera, çmimi është rreth dyfishi i fijeve të zakonshme.
Vitet e fundit, me përmirësimin e standardit të jetesës së njerëzve dhe ndryshimin e modës së konsumit, njerëzit kërkojnë rehatinë dhe bukurinë në veshje dhe veshje, dhe shija e veshjeve përmirësohet më tej. Aplikimi dhe dozimi i fije e tjerur me bërthamë (veçanërisht fijet e tjerrë me bërthamë material elastik) në veshje të nivelit të lartë Me përmirësim të vazhdueshëm, çmimi i tij do të rritet më tej dhe perspektiva e tregut do të vazhdojë të rritet për një kohë të gjatë.

Statusi i inventarit:
produkt - Fije Akrilike Core Spun

Fije akrilike me bërthamë

Fijet me bërthama akrilike janë një nga llojet më të njohura të fije e tjerrë me bërthamë në industrinë e tekstilit. Është me kundër piling, të lehtë dhe me gëzof, shkëlqim të ndritshëm dhe dorë të ngopur. Ajo ka butësinë e pambukut, shkëlqimin e mëndafshit dhe largon lagështinë dhe merr frymë. Ngopja e pëlhurës dhe komoditeti miqësor ndaj lëkurës së fijeve akrilike me bërthama janë shumë të mira. I përshtatshëm për markat e modës në vjeshtë dhe dimër, veshje për meshkuj, veshje për femra, veshje për fëmijë dhe pëlhura të tjera.

Statusi i inventarit:
fill leshi

Fije leshi

Salud Style ka një fabrikë të fijeve të leshit në Kinë. Ne përdorim materiale me cilësi të lartë për të prodhuar fije leshi koni për tregun ndërkombëtar të tekstilit. Ne kemi bashkëpunime të forta me prodhues të njohur të veshjeve të leshta dhe ushtritë e disa vendeve. Përveç kësaj, ne zotërojmë një fabrikë ngjyrosjeje për ngjyrosjen e fijeve të leshit, e cila na lejon të sigurojmë 100% cilësinë.

Cilësia e produktit është gjithmonë shqetësimi ynë kryesor, fabrika jonë prezanton pajisjet tjerrëse pa nyje nyje, në mënyrë që fijet e leshit të cilësisë së lartë, të lehta dhe të lëmuara të mund të marrin një cilësi të shkëlqyer të produktit të përfunduar dhe performancën e veshjes. Prandaj, ne furnizojmë sasi të mëdha fije leshi të cilësisë së lartë për fabrikat ushtarake të tekstilit të disa vendeve gjatë gjithë vitit.

Fijet e leshit të konit përdoren gjerësisht në industrinë e prodhimit të produkteve të leshit dhe në prodhuesin e rrobave dimërore.

Statusi i inventarit:
produkt-Fije me shtrirje të lartë najloni FDY

Fije najloni të ricikluara

Fije najloni e ricikluar është një lloj fije ekologjikisht miqësore që prodhohet nga riciklimi i mbeturinave ose materialeve të përdorura të najlonit. Si një nga prodhuesit e besueshëm dhe me reputacion të fijeve, Salud Style ofron fije najloni të ricikluar me cilësi të lartë. Ne kemi përvojë të madhe në prodhimin e fijeve të najlonit të ricikluar me cilësi të lartë në këtë platformë.

Fijet tona najloni që prodhohen me material 100% të konsumuar vjen me forcë të shkëlqyer si dhe me elasticitet të lartë. Fijet e najlonit të ricikluar të prodhuar mund të na ndihmojnë të përdorim më pak naftë të virgjër si burim lëndësh të para. Për më tepër, ai ndihmon në devijimin e mbetjeve dhe ul emetimet e gazeve serrë të lidhura me prodhimin.

Statusi i inventarit:
produkt-Fije me shtrirje të lartë najloni FDY

Fije najloni 6

Nga janari deri në dhjetor 2019, filli najlon 6 i Kinës me një kthesë prej më shumë se 50 rrotullime për metër importoi 1,530.8 ton, dhe vlera e importit ishte 7.01 milion dollarë amerikanë; nga janari deri në dhjetor 2019, u eksportua fije najloni 6 e Kinës me një kthesë prej më shumë se 50 rrotullime për metër. Sasia ishte 1377.8 ton, ndërsa vlera e eksportit ishte 5.068 milionë dollarë amerikanë.

Si një furnizues najloni 6 fije, fije najloni 6 prodhuar nga fabrikën tonë miraton pajisje të avancuara të prodhimit dhe kontroll të rreptë të prodhimit për të siguruar që çdo produkt të ketë një kthesë uniforme, pa njolla vaji, formim uniform dhe pa nyje. Sigurohuni që çdo produkt i dorëzuar klientëve të jetë më i miri.

Statusi i inventarit:
Fije me pendë (fije imitimi i vizonit)

Fije pendë

Salud Style është një furnizues me përvojë i fijeve të puplave. Fijet tona me pupla janë të përbëra nga fije bërthamore dhe fije dekorative, dhe pendët janë të rregulluara në një drejtim të caktuar. Për shkak të shpërndarjes së drejtuar të puplave, pëlhurës së bërë me shkëlqim të butë, sipërfaqja duket e shëndoshë, efekt shumë dekorativ dhe jo e lehtë për t'u derdhur. Produktet kanë performancë të mirë të veshjes, mbrojtje të fortë nga ngrohtësia, mund të bëhen rroba, kapele, shalle, doreza e kështu me radhë, produktet kanë një perspektivë të mirë tregu.

Statusi i inventarit:
Fije e dyfishtë e mbuluar

Fije e dyfishtë e mbuluar

Fijet e dyfishta duhet të mbulojnë shtresën e jashtme të fillit të bërthamës me 2 shtresa fije të jashtme, dhe drejtimet e 2 shtresave të mbulimit janë të kundërta. Pas një trajtimi të tillë, filli i bërthamës është i mbuluar mirë dhe fenomeni i ekspozuar është relativisht i lehtë. Meqenëse filli i jashtëm e mbështjell fillin e bërthamës në mënyrë simetrike me kënde të kundërta spirale, forca elastike e fillit të mbuluar është e balancuar mirë dhe në përgjithësi, procesi i mëpasshëm mund të përpunohet pa vendosur trajtim. Procesi i fijeve me mbulim të dyfishtë është më i ndërlikuar dhe kostoja e përpunimit është shumë më e lartë se ajo e fijeve me një mbulim të vetëm. Në prodhimin aktual, lloji i procesit të mbulimit duhet të merret parasysh tërësisht sipas kërkesave të performancës, përdorimit, nivelit të teknologjisë së prodhimit dhe çmimit të kostos së pëlhurës për fillin e mbuluar.

Fijet e dyfishta të mbulesës përdoren kryesisht për pëlhura të thurura që kërkojnë elasticitet të lartë, dhe disa përdoren për pëlhura të endura. Është një fije ideale për lesh të hollë të nivelit të lartë, pëlhura prej liri, pëlhura të thurura me dy shtresa jacquard dhe pëlhura të thurura me deformime.

Statusi i inventarit:
Fije të vetme të mbuluara

Fije të vetme të mbuluara

Ne kemi më shumë se 10 vjet përvojë në prodhimin e fijeve të mbuluara të vetme. Ne jemi një nga tre prodhuesit kryesorë në shkallë të gjerë të produkteve me fije të vetme të mbuluara në Kinë. Pajisjet e prodhimit në të cilat investojmë janë në një pozicion udhëheqës në vend, dhe produktet që ne prodhojmë eksportohen në Itali, Shtetet e Bashkuara, Serbi, Kili, Kolumbi, Sri Lanka, Egjipt, Iran dhe vende të tjera.

Fijet me një mbulim të vetëm mbulohen me një shtresë filli të jashtëm në shtresën e jashtme të materialit material mëndafshi. Disavantazhi më i madh është se fijet kryesore janë të ekspozuara shumë. Gjatë përpunimit të procesit të mëpasshëm, filli i ekspozuar i bërthamës (zakonisht fijet elastik) vishet lehtësisht nga pjesët e makinës dhe prishet; ose ngjyra kthehet në të verdhë, ngjitet dhe rënia e fortë dhe dukuri të tjera, dhe prodhojnë shkallë të ndryshme tkurrjeje. Megjithatë, çmimi i tij është më i lirë në krahasim me fije e mbuluar dyfish. Fijet e mbuluara të vetme përdoren kryesisht për pëlhura elastike si çorape dhe të brendshme të thurura. 

Fijet e mbuluara të vetme përdoren gjerësisht në industritë e prodhimit të pëlhurave të endura, pëlhurave të endura rrethore, pëlhurave të thurura me deformime, shiritave, etj.

Statusi i inventarit:
Fije 4-produkt-Bërthamë të tjerrë

Fije thelbësore

Fijet e tjerrë me bërthamë janë një lloj i ri fijesh i bërë nga dy ose më shumë lloje fibrash. Vitet e fundit, është përdorur gjithnjë e më shumë në industrinë e tekstilit si një zëvendësues për fibrat natyrore të shtrenjta si fijet e leshit. Gjithnjë e më shumë marka po pranojnë gradualisht fillin e tjerrur, duke e përdorur atë për të prodhuar rroba.

Si prodhues i fijeve të tjerrë me bërthamë, ne zhvillojmë dhe prodhojmë në mënyrë të pavarur lloje të ndryshme të tyre, si p.sh. Procesi i prodhimit kombinon karakteristikat e fijeve të ndryshme, dhe produkti mund të simulojë apo edhe të tejkalojë performancën e një fije të caktuar, me avantazh të madh në çmim. Në 10+ vite zhvillimi, ne kemi grumbulluar shumë përvojë prodhimi dhe mund të rekomandojmë ose zhvillojmë specifikimet e duhura të fijeve të dredhura me bërthamë sipas nevojave të prodhimit të klientëve.

Fijet e tjerrë me bërthamë përdoren gjerësisht në industrinë e prodhimit të veshjeve të thurura.

Statusi i inventarit:
produkt-Fije me shtrirje të lartë najloni FDY

Fije me qëndrueshmëri të lartë najloni

Ne kemi 10+ vjet përvojë në prodhimin e fijeve najloni me qëndrueshmëri të lartë DTY. Ne prodhojmë najlon DTY me forcë të lartë dhe elasticitet të lartë, i cili është shumë i popullarizuar në industrinë e tekstilit. Punëtoria është e pajisur me mbi 50 grupe pajisjesh të avancuara rrotulluese DTY, të cilat na lejojnë të përfundojmë prodhimin masiv në kohë dhe në cilësi. Produkti ynë fije najloni me qëndrueshmëri të lartë është shumë më përpara në shitjet e brendshme.

Ky produkt përdoret gjerësisht në industrinë e prodhimit të veshjeve civile me kërkesa të larta për forcën dhe elasticitetin e fijeve në të njëjtën kohë.

Statusi i inventarit:
produkt-Fije me shtrirje të lartë najloni FDY

Fije me fije najloni

Fijet e fijeve të najlonit janë një lloj fije kimike me rezistencë të mirë ndaj konsumit, forcë të lartë, tkurrje të vogël dhe thithje të mirë të ujit. Ai është kryesisht i përshtatshëm për pëlhura veshjesh dhe pëlhura industriale dhe produkte të tjera mbështetëse. Karakteristikat e dukshme të filamentit të najlonit janë moduli i lartë fillestar dhe qëndrueshmëria e mirë, kështu që përdoret gjerësisht në industritë e gomave, kanavacës dhe gomës si materiale skeletore. Përveç kësaj, rezistenca e tij ndaj konsumit në ujë është veçanërisht e jashtëzakonshme, dhe përdoret gjithashtu gjerësisht në kabllot detare dhe në prodhimin e anijeve të mëdha.

Statusi i inventarit:
Fije monofilament najloni FDY

Fije monofilament najloni

Fijet me një filament najloni janë bërë nga lënda e parë najloni duke u ngrohur dhe tjerrë. Është i pangjyrë dhe transparent, ndaj quhet edhe fije najloni qelqi. Karakteristikat: Ky produkt ka forcë të lartë, elasticitet të mirë, performancë të shpejtë të prerjes së ujit dhe butësi të mirë. Është i përshtatshëm për peshkim, thurje rrjetash, rripa, lodra prej pelushi, qese plastike transparente, marka tregtare, dantella, rrjeta për prodhimin e letrës, fije qepjeje, pajisje peshkimi, aksesorë, lodra, fije qëndisje, punime dore, paruke, leckë filtri, flokë tërheqës. , litarë, këllëf teli, kabllo kufjesh etj.

Statusi i inventarit:
Fije najloni me qëndrueshmëri të lartë DTY

Najloni DTY

Ne përdorim pajisje prodhuese najloni DTY lider në industri për të prodhuar fije najloni me shtrirje të lartë me forcë dhe elasticitet të lartë, gjë që ka fituar një reputacion të mirë në industrinë e tekstilit. Punëtoria është e pajisur me më shumë se 60 grupe pajisjesh të avancuara tjerrëse DTY, të cilat mundësojnë prodhimin e shpejtë të fijeve me shtrirje të lartë të personalizuar dhe mund të mbështesin sasi të mëdha furnizimi jashtë raftit.

Fijet me shtrirje të lartë të najlonit përdoren gjerësisht në industrinë e prodhimit me kërkesa të larta për forcën dhe elasticitetin e fijeve në të njëjtën kohë.

Statusi i inventarit:
Zgjidhje me porosi - 2-2

Najloni FDY

Salud Style përdor lëndët e para të cilësisë më të lartë në botë dhe përdor teknologjinë e përparuar të prodhimit FDY për të prodhuar produkte najloni FDY (fije të tërhequr plotësisht nga najloni) me performancë të shkëlqyer ngjyrosjeje, rezistencë ndaj nxehtësisë dhe performancë pa deformim, pastërti të qëndrueshme dhe cilësi të qëndrueshme. Përdoret gjerësisht në pantyhos, rroba banje, kostume skish, të brendshme të nivelit të lartë dhe materiale të tjera veshjesh. Pëlhurat e bëra nga najlon FDY ndjehen të lëmuara dhe të buta në prekje.

Statusi i inventarit:
Luaj video rreth tjerrjes së fijeve të tjerrë me bërthamë

Rreth Nesh Salud Style

Salud Style - Salud Industry (Dongguan) Co., Ltd – është një nga prodhuesit më të mëdhenj të fijeve të tekstilit në botë dhe tre ndërmarrjet më konkurruese në industrinë e tekstilit në Provincën Guangdong. Kemi bashkuar 30 të njohur fabrikat e fijeve dhe themeloi aleancën më të madhe të fabrikës së fijeve në Kinë. Ne gjithmonë besojmë se materialet me cilësi të lartë dhe proceset e prodhimit të avancuara dhe me standarde të larta do të dalin me produkte të shkëlqyera. Ne jemi të certifikuar me certifikatat e mëposhtme: OEKO-TEX STANDARD 100, ISO 9001: 2005, Global Recycled Standard, SGS dhe Alibaba Verified. Pavarësisht se në cilën industri tekstili jeni, ju mund të merrni produktet e duhura dhe me cilësi të lartë të fijeve të tekstilit këtu. Ne kemi akumuluar 16 vjet përvojë në prodhimin e fijeve të tekstilit dhe produktet tona eksportohen në vende në të gjithë botën.

Si furnizues me përvojë të fijeve për industrinë e tekstilit, ne ndihmojmë në promovimin e përmirësimit industrial të fushës së fijeve. ne vitin 2010, Salud Style dhe qeveria vendore themeluan së bashku një qendër kërkimore për lëndët e para të tekstilit, e cila ka qenë e interesuar dhe e njohur gjerësisht në industrinë e tekstilit, veçanërisht në industrinë e fijeve.

Pse Zgjidhni Salud Style

At Salud Style, ne jetojmë sipas cilësisë së fijeve tona tekstile dhe teknikave të prodhimit. Kjo është arsyeja pse bizneset e përfshira në prodhimin e veshjeve, pëlhurave, tekstileve mjekësore, këpucëve, tekstileve teknike, qilimave, pajisjeve sportive ose me shumicë të fijeve na drejtohen kur kanë nevojë për produkte fije.
Me mbi 10 vjet përvojë pune me prodhuesit e tekstilit, dhe ne mund të specifikojmë, projektojmë dhe prodhojmë produktin e përsosur të fijeve për pothuajse çdo aplikim. Lexoni për të mësuar më shumë rreth nesh dhe na kontaktoni sot me një pyetje ose kërkesë për një ofertë fijesh për biznesin tuaj.

procesi i tjerrjes së fijeve të tjerrura me bërthamë
0 ton/ditë
Çdo lloj fije

Përqendrohuni në prodhimin e fijeve të tekstilit

 • Salud Style e specializuar në R&D, dhe ne prodhojmë fije të petura, fije të përziera, fije pupla, fije najloni, fije të mbuluara, fije leshi, fije poliestër dhe produkte të tjera të fijeve.
 • Cilësia e shkëlqyer dhe çmimi konkurrues na kanë sjellë klientë të qëndrueshëm nga e gjithë bota.
 • Ne kemi grumbulluar 16 vjet përvojë në prodhimin e fijeve.
Rifitimi i lagështisë së fijeve të fijeve të bërthamës përfundimtare
0 %
Më e ulët se lagështia zyrtare

Përqendrohuni në Cilësi

 • Ekipi i prodhimit përdor sistemin ERP për të menaxhuar projektuesit dhe punëtorët dhe për të planifikuar burimet e ndërmarrjes.
 • Ekziston një sistem i plotë menaxhimi që nga prokurimi i lëndëve të para deri te prodhimi dhe inspektimi i cilësisë.
 • rifitimi i lagështisë së fillit të lyer do të jetë 2% deri në 3% më i ulët se rifitimi zyrtar i lagështisë.

Salud Style Laboratori i ngjyrosjes
0 ditë
Koha e dorëzimit

Zgjidhje ndihmuese dhe shpërndarje të shpejtë

 • Si prodhues profesionist i fijeve të tekstilit në Kinë, Salud Style ofron konsulentë furnizues në rrjedhën e sipërme për zgjidhjet tuaja të burimit të fijeve.
 • Shpejtësi e lartë, cilësi e lartë, standarde strikte lagështie, performancë me kosto të lartë, pa probleme cilësore për të sjellë më shumë kosto të fshehura dhe kohë dorëzimi në prodhimin tuaj.
mirëpritur të vizitoni Salud Style fabrika e fijeve të tjerrë me bërthamë
0 njerëz
në Ekipin e Tregut Ndërkombëtar

Shërbim profesional nga ekspertë të fijeve

 • Bashkëpunim profesional logjistik për të siguruar shpërndarjen e saktë dhe në kohë të fijeve.
 • Teknikë profesionistë të fijeve të tekstilit pa pagesë për shërbimet e konsulencës për prodhimin e produktit tuaj.
 • Ekipi profesional pas shitjes rregullisht përmes vizitës së kthimit të rrjetit, brenda 24 orëve nga reagimi i shpejtë.
 • Ekspertët tanë të fijeve do t'ju ndihmojnë të zgjidhni llojin dhe specifikimin e duhur të produktit të fijeve, gjë që do t'i ndihmojë produktet tuaja të tekstilit të dallohen midis konkurrentëve.
Fabrika e fijeve të leshit - 5
0 Anëtarët
në Aleancën e Fabrikës së Fijeve

Zinxhiri i qëndrueshëm i furnizimit

 • Ne prodhojmë fije të petura me bërthamë, fije najloni, fije të mbuluara, fije pupla, fije të përziera, fije leshi dhe fije poliestër.
 • Që nga 21 prilli 2022, ne kemi krijuar një aleancë të fabrikës së fijeve me 30 kompanitë kryesore të prodhimit të fijeve në Kinë.
 • Ne kemi furnizim më të mjaftueshëm për të përballuar luhatjet e çmimeve të lëndëve të para të fijeve.
salud style fotografia e klientit
0 +
Klientë në mbarë botën

I besuar nga klientët në mbarë botën

 • Që nga viti 2006, ne kemi punuar me qindra ndërmarrje në fusha të ndryshme.
 •  Ne kemi inxhinierë me përvojë të prodhimit të fijeve të cilët kuptojnë kërkesat e industrive të ndryshme për produktet e fijeve.
 • Ne kemi klientë bashkëpunues afatgjatë në veshje, pëlhurë, goma, pajisje sigurie, industri të lehtë dhe industri të tjera në më shumë se 40 vende.
Keni nevojë për më shumë informacione rreth produktit tonë të fijeve?

Industritë me të cilat kemi punuar

Si prodhues fijesh për industrinë e tekstilit, ne prodhojmë fije për përdorim në një sërë aplikimesh, duke përfshirë prodhimin e veshjeve, mobilimin e shtëpisë dhe tekstilet industriale. Fijet tona të tekstilit janë të disponueshme në një gamë të gjerë ngjyrash dhe tekstesh, dhe ne po zgjerojmë vazhdimisht linjën tonë të produkteve për të përmbushur nevojat gjithnjë në ndryshim të klientëve tanë. Përveç prodhimit të fijeve të tekstilit, ne ofrojmë gjithashtu një gamë të plotë shërbimesh, duke përfshirë ngjyrosjen e fijeve, përdredhjen e fijeve dhe përfundimin e fijeve. Ne jemi të përkushtuar t'u ofrojmë klientëve tanë produkte dhe shërbime të cilësisë më të lartë në dispozicion. Na kontaktoni sot për të mësuar më shumë rreth aftësive tona të prodhimit të fijeve.

Ne filluam biznesin tonë të fijeve në 2006 me fabrikën tonë të themeluar në qytetin Dongguan, Kinë. Pas vitesh zhvillimi, produktet tona të fijeve të dredhura me bërthama zënë 10% të tregut kinez. Në industrinë e tekstilit të Kinës, Salud Style - Salud Industry (Dongguan) Co., Ltd – është një nga kompanitë më me ndikim të prodhimit të fijeve në industri.

Dhe tani, ne kemi arritur një partneritet strategjik me disa lloje të ndryshme fabrikash të fijeve në Kinë dhe kemi integruar burimet e industrive të fijeve në rrjedhën e sipërme dhe të poshtme. Krahasuar me prodhuesit e tjerë të fijeve, ne kemi përparësitë e mëposhtme: kemi furnizim më të mjaftueshëm për të përballuar luhatjet e çmimeve të lëndëve të para të fijeve, mund t'u ofrojmë klientëve produkte fije më të qëndrueshme dhe të vazhdueshme.

zonë industriale me të cilën punojmë

Zona Industriale

Llojet e fijeve të përdorura në zonat industriale janë me qëndrueshmëri të lartë, konkretisht, ato janë zakonisht fije kimike, si fije najloni, fije poliesteri, fije polipropileni etj.
Fabrika e tekstilit mjekësor me të cilën punojmë

Prodhimi i tekstilit mjekësor

Llojet e fijeve të përdorura në prodhimin e tekstileve mjekësore janë zakonisht miqësore me lëkurën dhe elastike. Prandaj, materialet e tekstilit mjekësor janë gjithmonë fije pambuku, fije najloni dhe fije poliesteri.
fabrika e veshjeve me të cilën punojmë

Prodhimi i veshjeve

Llojet e fijeve të përdorura në prodhimin e veshjeve varen nga funksionaliteti dhe stili i veshjes. Për shembull, veshjet verore zakonisht përdorin si lëndë të para fije pambuku, fije poliesteri, fije viskoze etj.
fabrika e dorezave me të cilën punojmë

Prodhim dorezash

Fijet e përdorura zakonisht me doreza janë si më poshtë: fije pambuku, fije poliesteri, fije najloni, fije leshi, fije akrilike, etj.
fabrika e pëlhurave me të cilën punojmë

Prodhimi i pëlhurave

Pothuajse të gjitha fijet mund të përpunohen në pëlhura dhe prodhimi i pëlhurës në përgjithësi varet nga funksioni dhe stili i produktit përfundimtar të tekstilit për të përcaktuar llojin e fijeve të përdorura. Për shembull, shpesh zgjedh fije najloni ose poliestër për të bërë pëlhurë tende.
fabrika e litarit të maskave me të cilën punojmë

Prodhimi i litarit të maskave

Fijet e përdorura zakonisht me litar maskash janë si më poshtë: fije pambuku, fije poliesteri, fije najloni, fije të mbuluara.
fabrika e rripave të rrjetës me të cilën punojmë

Prodhimi i rripave të trashë pëlhure

Fijet e përdorura zakonisht janë si më poshtë: fije pambuku, fije viskoze, fije kërpi, fije lateksi, fije najloni, fije poliesteri, fije velon, fije polipropileni, fije acidi acetik dhe fije ari dhe argjendi.
fabrika e trikove me te cilen punojme

Prodhim triko

Trikot, fijet e përdorura zakonisht janë si më poshtë: fije leshi, fije kashmiri, fije leshi alpaka, fije mohair, fije deveje, fije pambuku, fije hesian, fije 100% akrilike, fije akrilike të përziera, fije mëndafshi, etj.
fabrika e çorapeve me të cilën punojmë

Prodhim çorape

Çorapet e fijeve të përdorura zakonisht janë si më poshtë: fije pambuku, fije pambuku akrilik të përzier, fije fije artificiale, fije pambuku mëndafshi, fije leshi, fije të përziera nga qime lepuri, fije leshi akrilik, fije poliestër, fije najloni, etj, .
Keni nevojë për zgjidhje për prodhimin tuaj të tekstilit?

Kompanitë e prodhimit të fijeve me të cilat punojmë

Të gjitha fijet tona të tekstilit janë të cilësisë premium si dhe të disponueshme me një çmim të arsyeshëm. Pra, po kërkoni një kompani të besueshme prodhuese të fijeve për të filluar projektin tuaj të ardhshëm? Salud Style mund të përmbushë të gjitha nevojat tuaja me bashkëpunimin e gjerë të fabrikave të fijeve të tekstilit.

 Fabrikat e fijeve të tekstilit që Salud Style punon me:

Fabrika e fijeve të përziera

Fijet e përziera janë një nga fijet më të njohura në industrinë e tekstilit. Është një lloj fije që përmban materiale të ndryshme si pambuku dhe poliestër. Për shkak se filli ka qëndrueshmëri të shkëlqyer, përzierja e tij me material sintetik ndihmon në ruajtjen e formës dhe pamjes së artikullit të përfunduar.

Fijet e përziera janë fije të krijuara nga kombinimi i dy ose më shumë llojeve të ndryshme të fibrave ose fijeve për të arritur karakteristikat dhe estetikën e dëshiruar. Materialet e ndryshme ofrojnë përfitime të ndryshme, duke përfshirë qëndrueshmërinë, ngrohtësinë, tharjen e shpejtë, lehtësinë e larjes dhe më shumë. Ky lloj fije prezantohet në një gamë të gjerë klasash, teksturash dhe ngjyrash të gjalla për të përmbushur kërkesat specifike të çdo klienti.

Në varësi të materialeve të prodhimit, ekzistojnë lloje të ndryshme të fijeve të përziera. Ky fije ka një rëndësi të konsiderueshme në industrinë e tekstilit. Për shkak se ato ofrojnë diversitet për konsumatorët fundorë për të përmbushur dëshirat e tyre të ndryshme dhe tendencat aktuale të modës, është gjithashtu thelbësore për ndërmarrjen moderne të tekstilit. Sot, prodhuesit e fijeve të përziera janë ende duke u përpjekur dhe inovuar në procesin e prodhimit dhe raportin e përzierjes, duke përmirësuar performancën e produkteve të fijeve të përziera dhe duke ulur kostot e prodhimit.

Duke përdorur fije të përziera, ju mund të krijoni mallra të vlefshme që u shërbejnë nevojave të ndryshme duke reduktuar kohën dhe koston e kompanisë. Si një kompani e njohur prodhuese e fijeve në Kinë, ne prodhojmë fije të përziera me cilësi të lartë në Salud Style. Këtu në kompaninë tonë, ju mund të merrni lloje të ndryshme të fijeve të përziera me cilësi premium me një kosto të arsyeshme.

Fabrika e fijeve të tjerrë me bërthamë

Siç sugjeroi emri, filli i tjerrë me bërthamë ka një fije bërthamore. Në një fazë të procesit të tjerrjes, një tufë filamentesh pa ndalesë me fibra poliesteri mbështillet me një poliestër bazë si dhe me një mbështjellës pambuku për të krijuar këtë fije. Ky lloj fije ka një strukturë të dyfishtë; këllëf dhe bërthamë.

Për prodhimin e fijeve të tjerrë me bërthamë, fijet kryesore përdoren kryesisht në mbulimin e këllëfës. Nga ana tjetër, fijet e vazhdueshme të filamentit përdoren në filamentin bazë të fijeve të tjerrë me bërthamë. Fijet e dredhura nga bërthama përmirësojnë cilësitë praktike të materialeve, si forca, jetëgjatësia dhe rehatia e shtrirjes. Detyra e prodhuesit të fijeve të tjerrë me bërthamë është të gjejë kombinimin e duhur të fijeve për të prodhuar një produkt fije të tjerrë me bërthamë me çmim të arsyeshëm dhe shumë të përshtatshëm.

Fije e tjerrë me bërthamë mbështillet në një enë të përshtatshme, si bobina, polic, si dhe bobinë mbret, me gjatësinë e nevojshme. Një nga karakteristikat fantastike të këtij fije është se është shumë më i qëndrueshëm se fijet konvencionale ose të tjerrë në mënyrë tipike. Fijet e tjerrë me bërthamë gjithashtu minimizojnë numrin e qepjeve të thyera.

Ky fije vjen me disa karakteristika superiore që e bëjnë atë një opsion ideal për aplikime të ndryshme. Si prodhuesi kryesor i fijeve, ne prodhojmë në treg fije të tjerrë me bërthamë me cilësi të lartë. Ne kemi disa vite përvojë në prodhimin e fijeve të tjerrë me bërthamë. Pra, kontaktoni me ne nëse jeni duke kërkuar për fije me cilësi më të mirë.

Fabrika e fijeve të mbuluara

Fije e mbuluar është një lloj fije që përbëhet nga të paktën disa fije. Kur diskutohet për fijet e mbuluara, fijet e elastanit janë në thelb ajo që nënkuptohet. Megjithatë, mbështjellja nuk përdoret vetëm në elastan; herë pas here, telat e imët mbulohen me të vërtetë.

Fijet mund të mbulohen për një nga dy arsyet. Ndërsa ruhet pamja e fijeve të tekstilit, kërkohet një elasticitet që fijet e zakonshme të tekstilit nuk mund ta ofrojnë. Kjo është e vërtetë kur bëhet fjalë për mbulimin e elastanit, në të cilin pëlhura poliester shpesh përdredhet rreth përbërësit të elastanit.

Një arsye tjetër për të mbuluar një fije është për të fshehur diçka. Kjo ndodh shpesh kur mbulohen telat e vegjël. Ndërsa bërthama ende ofron funksionalitetin, fijet që janë gjithashtu të mbështjellura rrethojnë ofrojnë pamjen. Fijet e mbuluara janë të disponueshme në lloje të ndryshme, duke përfshirë mbulesë të vetme, mbulesë të dyfishtë, mbulesë ajri dhe më shumë.

Fijet e mbuluara përdoren gjerësisht në industrinë e tekstilit për të prodhuar aplikime të ndryshme. Të brendshmet, çorapet, veshjet pa telashe dhe një shumëllojshmëri materialesh thurjeje dhe thurjeje përdorin të gjitha këto fije. Si prodhuesi kryesor i fijeve në Kinë, ne prodhojmë fije të mbuluara me cilësi të lartë. Pra, na kontaktoni dhe merrni fijet e mbuluara me cilësi më të mirë të çdo sasie.

Fabrika e fijeve të puplave

Fijet me pendë janë një fije me cilësi të lartë që është zhvilluar gjerësisht vitet e fundit. Pendët janë të organizuara në një mënyrë të veçantë, dhe konstruksioni përbëhet nga fije dekorative si dhe fije bërthamore. Fijet e puplave gjithashtu përbëhen nga një segment i thurur i fijeve të përziera që janë mbështjellë rreth perimetrit të jashtëm të një fije bërthamore.

Pëlhura e bërë nga fill pupla ka butësi të shkëlqyer si dhe sipërfaqja e rrobës duket e trashë. Për më tepër, ato kanë një ndikim të dëshirueshëm dhe ky fije është superior ndaj fijeve të tjera me gëzof pasi nuk i humbet shpejt flokët. Fijet me pendë mund të përdoren për të prodhuar lloje të ndryshme të fijeve.

Prodhuesit e fijeve me pendë janë të përqendruar në provincën Jiangsu, Kinë, dhe shumica e tyre përdorin fije najloni si lëndë të parë për të bërë fije pupla. Fije bërthamë e fillit të puplave është endja e gërshetuar e Najloni DTY, dhe filli dekorativ i fillit të puplave është endja e thjeshtë e deformuar me skajin e lirë të fillit zgjatues të Najloni FDY. Me zhvillimin e procesit të prodhimit të fijeve të puplave, disa prodhues të fijeve të puplave përdorin fije poliesteri, fije viskoze dhe lloje të tjera të fijeve për të prodhuar fije pendë. Fijet me pupla të prodhuara me lëndë të para të ndryshme të fijeve do të kenë ndjesi, forcë, etj., por procesi i prodhimit të tyre është i ngjashëm.

Ky lloj fije vjen me disa veçori ekskluzive që i bëjnë ato unike. Tregu i është përgjigjur mjaft favorshëm fijeve të puplave dhe kërkesa për të po rritet globalisht. Meqenëse ky fije vjen me veçori të ndryshme miqësore për përdoruesit, pëlhura e bërë nga fije pendë përdoret për të prodhuar disa aplikacione.

Fijet e puplave janë shumë të pëlqyera nga gratë për shkak të prekjes së saj të lëmuar dhe pushit të trashë. Ky fije është një opsion ideal për t'u përdorur në veshje për vjeshtë dhe dimër. Nëse jeni duke kërkuar për fije pupla të cilësisë premium, atëherë mund të na kontaktoni. Ne prodhojmë fije pendë me cilësi të lartë dhe e furnizojmë atë për shitje.

Fabrika e fijeve najloni

Pamja dhe struktura e disa fibrave natyrale mund të imitohen duke përdorur fije najloni, një substancë sintetike. Ky fije ka një reputacion fantastik për rezistencë ndaj konsumit. Për të rritur forcën dhe qëndrueshmërinë e veshjes, ky fije shpesh kombinohet ose ndërthuret me fibra të tjera.

Fijet e najlonit kanë një forcë të shkëlqyeshme të lartë dhe gjithashtu karakteristika të qëndrueshme të rezistencës. Dy përfitimet më të pabesueshme të fijeve të najlonit janë forca e lartë si dhe rezistenca ndaj gërryerjes. Krahasuar me fillin poliestër, ky fije ofron higroskopi më të shkëlqyer dhe cilësi antistatike.

Meqenëse filli najloni vjen me një pikë të ulët shkrirjeje, ai ka rezistencë të dobët ndaj nxehtësisë. Përdoret kryesisht për përzierjen ose ndërthurjen e fibrave të tjera në industrinë e thurjes dhe të mëndafshit. Struktura e fijeve të najlonit është jashtëzakonisht e lëmuar dhe gërvishtja nuk lë shenja të dukshme të shenjave të thonjve.

Kina është më e madhja fije najloni 6 tregun e konsumit. Lënda e parë e sipërme e najlonit 6, laktami, mund të jetë e vetë-mjaftueshme pa importuar. Procesi i sintezës masterbatch dhe procesi i prodhimit të fijeve të najlonit në rrjedhën e poshtme janë gjithashtu shumë të pjekur. Këtu brenda Salud Style, ne punojmë me prodhuesit e fijeve najloni të nivelit të lartë, për të prodhuar dhe furnizuar për shitje fije najloni me cilësi të shkëlqyer.

Fabrika e fijeve të poliesterit

Filli poliestër është i pari dhe mund të jetë zgjidhja më e mirë për sa i përket fijeve sintetike. Gjeografikisht, industria e tekstilit është transformuar falë fijeve të poliestrës. Një nga fijet më të mira, ka shumë karakteristika si dhe është lehtësisht i arritshëm. Ky lloj fije është produkti kryesor i kategorisë së poliesterit.

Poliesteri është përdorur kryesisht në industrinë e tekstilit për të krijuar fije poliesteri. Filli poliestër përdoret drejtpërdrejt në krijimin e mbi 40% të të gjithë poliestrës. Prodhohet nga përzierja e alkoolit dhe acidit për të filluar reaksionet zinxhir, gjë që rezulton në një strukturë të përsëritur në intervale periodike. Përdoret shpesh për thurje dhe thurje.

Fijet poliestër janë në dispozicion në një larmi nuancash. Leshi zëvendësohet shpesh me fije poliesteri për shkak të ngrohtësisë dhe rezistencës së tij. Për më tepër, përdoret zakonisht për të thurur sende shtëpiake dhe veshje për foshnjat dhe fëmijët, të cilat të dyja kërkojnë larje të rregullt.

Ndërsa fijet e poliestër janë shpesh të larë në makinë, të përballueshme, të ngrohta dhe të qëndrueshme, ky fije gjithashtu ka një tendencë për pilula dhe nuk ka të njëjtin nivel frymëmarrjeje si fibrat natyrale. Në Kinë, Salud Style është një nga prodhuesit më të mirë të fijeve poliester. Në mbarë botën tregu i tekstilit, ne ofrojmë shërbimin më të mirë me shumicë për këtë fije.

Fabrika e fijeve të leshit

Fijet e leshit janë fijet më të buta dhe më të lehta në industrinë e tekstilit. Zakonisht i bërë nga fijet më të holla të leshit të deleve, ky lloj fije është i trashë. Gjatë tjerrjes së fijeve të leshit, fijet mbahen lirshëm dhe për këtë arsye i jepet vetëm një dredhje e vogël, nëse ka fare.

Kur i referohet thurjes, filli i leshit është shpesh lloji i parë që ju vjen në mendje. Këto lloje të fijeve janë në dispozicion në lloje të ndryshme. Çdo lloj fije leshi vjen me veçori dhe funksionalitete ekskluzive. Fijet e leshit janë një lloj fije e gjithanshme që mund ta përdorni për qëllime të ndryshme.

Tekstilet më të rënda janë perfekte për krijimin e veshjeve të ngrohta dimërore si pallto, pulovra, funde dhe batanije. Veshja e trashë, e madhe e endur, si dhe e thurura është bërë nga fije leshi. Për shkak të fleksibilitetit të tij, është i thjeshtë për t'u punuar dhe i përshtatshëm për modele të ndryshme, duke përfshirë dorashka, shalle, pulovra, kafshë pellushi dhe çorape.

Tjerrja e fijeve të leshit është një hallkë shumë e rëndësishme prodhuese në industrinë e tekstilit të leshit dhe themeli i të gjithë industrisë së tekstilit të leshit. Është e thjeshtë për t'u falsifikuar leshi, si dhe aplikohet një përfundim me dremitje për të siguruar një sipërfaqe të butë. Salud StyleProdhuesi i fijeve të leshit është në top 10 në Kinë, dhe të gjitha fijet tona të leshit janë të pastra si dhe superiore në cilësi. Ne përdorim përpunim minimal pa kimikate të ashpra për të ruajtur cilësinë e fijeve.

Çfarë ka të re Salud Style?

Ne vazhdojmë t'i kushtojmë vëmendje dinamikës së industrisë së fijeve dhe industrisë së tekstilit, në mënyrë që produktet tona të jenë konkurruese në çdo kohë.

procesi i shtrirjes së fijeve të tjerrë me bërthamë
Të dhënat e furnizimit me fije

Furnizues i fijeve tekstile për tregun e Polonisë

Si ofrues i fijeve të tekstilit për tregun e Polonisë, ne ofrojmë fije me cilësi të lartë që përmbushin kërkesat e ndryshme të prodhuesve të tekstilit në Poloni.

fije tjerrë me bërthamë
Njohuri tekstile

Procesi i prodhimit të fijeve bërthamore

Në fabrikën tonë të fijeve të tjerrura me bërthamë, prodhimi i fijeve të tjerrë me bërthamë ndahet në proceset e mëposhtme: hapje dhe pastrim→ gërshetim→ vizatim→ rrotullim→ rrotullim→ përpunim pas.

Fabrika e fijeve të leshit - 4
Të dhënat e furnizimit me fije

Furnizuesi i fijeve tekstile për tregun e Brazilit

Si ofrues i fijeve të tekstilit për tregun brazilian, ne parashikojmë të vazhdojmë të mbështesim tregun brazilian të pëlhurave dhe klientët e tij për disa vitet e ardhshme.

Ekspozita e tekstilit - Texpo Brazil
Kompania News

Salud Style do të marrë pjesë në Texpo Brazil 2023

Salud Style zbuloi pjesëmarrjen e saj në Texpo Brazil, ekspozitën më të madhe të tekstilit në Amerikën e Jugut, që do të zhvillohet nga 21 qershori deri më 23 qershor 2023 në Brazil.

FAQ - Pyetjet e bëra më shpesh

Më poshtë janë pyetjet e bëra shpesh nga klientët tanë. Nëse keni pyetje të mëtejshme në lidhje me shërbimin tonë ose produktin e fijeve tekstile, ju lutemi mos hezitoni të kontaktoni ekspertët tanë të fijeve.

Për produktet e fijeve, zakonisht, MOQ është 1000 kg ~ 3000 kg për ngjyrë, nëse keni nevojë për 300 ~ 500 kg për ngjyrë është gjithashtu i disponueshëm.

Ne paketojmë 12 kone fije për paketë si standard, dhe është rreth 1.3 kg për kon dhe rreth 24 kg peshë neto për paketë.

 • Sigurisht, karta me ngjyra është falas, por ju duhet të paguani tarifën e mostrës së fijeve.
 • Ju mund të merrni mostrën e fijeve pa kosto, me kusht që të keni nevojë për një sasi të vogël kampioni.

Varet nga vendi i destinacionit, nëse mostra e fijeve është rreth 1 kg, tarifa normale e transportit është 60 ~ 100 dollarë amerikanë.

Po. Ju mund të paguani së pari koston e transportit, kur bëni një porosi të madhe, ne do t'ju kthejmë koston e transportit të mostrës, e cila është e barabartë me transportin falas.

1 ~ 2 ditë pas marrjes së tarifës së mostrës dhe tarifës së transportit.

Në varësi të vendit të destinacionit, zakonisht janë 5-7 ditë për të mbërritur.

 • Konfirmohet sipas sasisë totale dhe sasisë së çdo ngjyre.
 • Normalisht duhen 20 ~ 25 ditë pas marrjes së depozitës dhe përfundimit të konfirmimit të ngjyrës.
 • QC-ja jonë do të inspektojë fillin me instrumentin e testimit të lagështisë.
 • Ne do të rezervojmë një peshë të caktuar gjatë paketimit për të parandaluar ndryshimin e peshës kur mbërrijmë në portin e destinacionit.
 • Ne vazhdojmë dyfishin e kohës për procesin e tharjes sesa fabrika tjetër e fijeve.
 • T/T: 30%T/70%T (paguani bilancin përpara dërgesës).
 • L/C: 30%T/70%T (paguani gjendjen me kopjen e faturës së ngarkesës).

Po, por kjo do të rrisë koston e transportit dhe koston e paketimit, dhe një kabinet 40 HQ mund të mbajë vetëm 16 tonë (22~24 ton në çanta).

Po, por është më mirë të zgjidhni ngjyrën në kartën tonë me ngjyra. Nëse dëshironi të zgjidhni ngjyra të tjera, për të siguruar të njëjtën ngjyrë, ju lutemi provoni të zgjidhni numrin e kartës së ngjyrave Pantone.

Po, ne mund të bashkëpunojmë me ju në çdo mënyrë që ju nevojitet për të bërë foto, por ju lutemi vini në dukje këtë përpara se të filloni paketimin.

Sigurisht, ne mund të printojmë për ju etiketat e brendshme (murin e brendshëm të konit të fijeve) dhe të jashtme sipas kërkesave tuaja dhe t'ju dërgojmë për konfirmim.

Po. Ne mund të bëjmë fotografi të detajuara të kabineteve dhe t'ju dërgojmë ato sipas kërkesave tuaja gjatë transportit.

Salud Style është një nga kompanitë kryesore dhe të besueshme të fijeve të tekstilit në Kinë. Fijet tona janë në dispozicion për shitje me shumicë me një çmim të arsyeshëm. Pra, kontaktoni me ne nëse po kërkoni një prodhues me reputacion të fijeve në Kinë.

Le të kontaktojmë
Na kontaktoni sot! Pavarësisht se ku jeni, ekspertët tanë do të ofrojnë zgjidhjen e duhur për nevojat tuaja të fijeve.
Ne do t'ju përgjigjemi brenda një dite pune.
Kontaktoni ekipin e shitjeve
FTESË

Jemi të entuziazmuar ta njoftojmë këtë Salud Style do të ekspozojë në panairin e ardhshëm tregtar në Sao Paulo, Brazil nga Qershor-19 21, 2023. Ejani të na vizitoni në Kabina P225, Salla 5 at Qendra e Ekspozitave dhe Konventave në Sao Paulo. Ju presim atje!

salud style logo
Panairi Tregtar i Kinës (Brazil) 2023
Qershor-19 21, 2023
Kabina P225, Salla 5
Adresa e ekspozitës: Rodovia dos Imigrantes, km 1.5 cep 04329 900 - São Paulo - SP

Mesazhi u dërgua me sukses

Faleminderit për interesimin tuaj për produktin tonë!

Mesazhi juaj iu dorëzua me sukses menaxherit tonë të shitjeve. Ne do t'ju përgjigjemi brenda një dite pune. Sinqerisht shpresoj të bashkëpunojmë me ju!