Top pabrik benang
SAKI 2006

Cina Anjog
Pabrikan BENANG

Salud Style - Salud Industry (Dongguan) Co., Ltd - mangrupikeun salah sahiji pabrik benang panggedéna di dunya sareng tilu perusahaan anu kompetitif dina industri tékstil di Propinsi Guangdong. Kami geus ngahiji 30 well-dipikawanoh pabrik benang sarta ngadegkeun aliansi pabrik benang panggedéna di Cina. Ayeuna, jinis benang anu diproduksi sareng disayogikeun ku perusahaan nyertakeun benang nilon, benang dipintal inti, benang campuran, benang bulu, benang katutup, benang wol sareng benang poliéster, nyayogikeun solusi khusus sapertos jasa R&D sareng jasa ODM & OEM. Kami narékahan pikeun janten produsén top industri benang, ngahasilkeun sareng nyayogikeun anu dipercaya borongan benang ka konsumén global urang.

Salaku produsén benang anu berpengalaman, kami ngabantosan ngamajukeun paningkatan industri lapangan benang. Dina 2010, Salud Style jeung pamaréntah satempat babarengan ngadegkeun puseur panalungtikan bahan baku tékstil, anu geus lega prihatin sarta dipikawanoh dina industri tékstil, utamana dina industri benang.
Pikeun leuwih ti 10 taun, kami geus digarap raket jeung loba produser benang internasional renowned, terus ngaronjatkeun proses produksi benang pikeun adaptasi jeung pasar. Produk urang diékspor ka langkung ti 40 nagara di Éropa, Asia, Amérika Kidul, sareng Wétan Tengah, sareng seueur dianggo dina lawon pakean merek anu terkenal.

Produsén Benang Kualitas Unggul

Kami salawasna yakin yén bahan kualitas luhur sareng prosés manufaktur canggih sareng standar luhur bakal ngahasilkeun produk anu saé. Kami mangrupikeun salah sahiji pabrik benang munggaran di Cina anu disertipikasi ISO 9001: 2005. Henteu janten masalah naon industri tékstil anjeun, anjeun tiasa kéngingkeun produk benang anu leres sareng kualitas luhur di dieu. Kami geus akumulasi 16 taun pangalaman produksi benang, sarta produk urang diékspor ka nagara sakuliah dunya.

Kami mangrupikeun produsén benang pikeun industri tékstil. Kami ngahasilkeun benang pikeun dianggo dina rupa-rupa aplikasi, kalebet manufaktur garmen, parabot bumi, sareng tékstil industri. Benang kami sayogi dina rupa-rupa warna sareng tékstur, sareng kami terus-terusan ngalegaan garis produk pikeun nyumponan kabutuhan palanggan anu kantos robih. Salian manufaktur benang, kami ogé nawarkeun rupa-rupa layanan, kaasup dyeing benang, twisting benang, sarta pagawean benang. Kami komitmen ka nyadiakeun konsumén urang jeung produk kualitas pangluhurna sarta jasa sadia. Taroskeun kami ayeuna pikeun langkung seueur ngeunaan kamampuan manufaktur benang kami.

Urang ngamimitian bisnis benang di 2006 kalayan pabrik urang ngadeg di Kota Dongguan, Cina. Saatos taun pangwangunan, produk benang inti-dipintal kami ngeusian 10% tina pasar Cina. Dina industri tékstil Cina, Salud Style - Salud Industri (Dongguan) Co., Ltd - mangrupa salah sahiji pabrik benang paling boga pangaruh dina industri.

Sareng ayeuna, urang parantos ngahontal kerjasama strategis sareng sababaraha jinis pabrik benang di China, sareng ngahijikeun sumber daya industri benang hulu sareng hilir. Dibandingkeun jeung pabrik benang sejen, urang boga kaunggulan handap: urang boga suplai leuwih cukup pikeun Cope jeung fluctuations harga bahan baku benang, bisa nyadiakeun konsumén jeung produk benang leuwih stably tur kontinyu.

Kusabab 2006, kami geus akumulasi 16 taun pangalaman produksi benang, gawé bareng ratusan usaha di sagala rupa widang nyadiakeun aranjeunna kalayan produk benang katuhu jeung solusi. Kami parantos ngalaman insinyur produksi benang anu ngartos sarat tina sagala rupa industri pikeun produk benang. Kami ngagaduhan palanggan koperasi jangka panjang dina pakean, lawon, ban, alat kaamanan, industri ringan sareng industri sanésna di langkung ti 40 nagara, sareng salami mangtaun-taun, kami parantos dipercaya pisan. panyadia benang.

Kami ngahasilkeun benang inti-dipintal kualitas luhur, benang nilon, benang katutup, benang bulu, benang campuran, benang wol pikeun konsumén global dina industri tékstil. Nepi ka 21 April 2022, kami parantos ngadegkeun aliansi pabrik benang sareng 30 pabrik benang top di China, pikeun mastikeun kualitas produk benang sareng ranté pasokan anu kuat sareng stabil. Di Salud Style, para ahli benang profésional bakal nyadiakeun Anjeun sareng solusi milih tipe katuhu sarta spésifikasi produk benang, anu bakal nulungan produk tékstil anjeun nangtung kaluar diantara pesaing.

en English
X
Hayu urang ngahubungi
Contact us kiwari! Henteu janten masalah dimana anjeun, para ahli kami bakal nyayogikeun solusi anu pas pikeun kabutuhan benang anjeun.
Sambungkeun jeung urang:
Kami bakal uih deui ka anjeun dina hiji dinten bisnis.
Kontak manajer jualan