Janten anu pangsaéna
PRODUSEN BENANG

Produk urang

Ayeuna, jinis benang anu diproduksi sareng disayogikeun ku perusahaan kalebet benang nilon, benang pintal inti, benang campuran, benang bulu, benang katutup, benang wol sareng benang poliéster. Kami nyayogikeun solusi khusus sapertos jasa R&D sareng jasa ODM & OEM, sareng kami narékahan pikeun janten produsén top industri benang, janten anu dipercaya. panyadia benang ka konsumén global urang.

Benang PBT

Benang PBT

Minangka gaganti benang spandex, benang PBT jauh leuwih murah batan benang spandex. Paménta pikeun benang PBT di daérah Asia-Pasifik parantos naék. Kusabab 2016, paménta pikeun benang PBT di daérah Asia-Pasifik parantos ningkat langkung ti 30% dibandingkeun sareng période anu sami taun ka tukang. Salud Style mangrupa salah sahiji pabrik benang PBT pangbadagna di Cina.

Dina taun anyar, benang PBT geus narima perhatian nyebar dina industri tekstil sarta geus loba dipaké dina sagala rupa widang, utamana pikeun sportswear, pantyhose, baju bodybuilding, baju denim elastis, sarta bandages dina aplikasi médis. Kontur tékstil elastis.

Status Inventaris:
poliéster FDY

Poliéster FDY

Salud StyleBasis produksi poliéster FDY diadegkeun dina Maret 2010, nyertakeun legana leuwih ti 1,000 héktar. Ayeuna, pabrik utamana ngahasilkeun poliéster FDY rupa spésifikasi, nu bisa diolah jadi rupa-rupa produk tékstil anyar, sarta loba dipaké dina Toys plush, pakean, interiors otomotif, perawatan médis sarta widang lianna.

Salaku produsén FDY poliéster ngalaman, kami geus ngawangun ngembangkeun produk jeung sistem aplikasi rélatif lengkep; ku ngadegkeun pusat tés tekstil perusahaan, kami parantos nyayogikeun dukungan anu kuat pikeun perusahaan pikeun ngahasilkeun produk FDY poliéster kualitas luhur sareng inovasi produk kontinyu.

Status Inventaris:
Poliéster POY

Poliéster POY

poliéster poy mangrupakeun poliéster pre-berorientasi benang ( gancang spinning), anu perlu stretched na deformed ku mesin texturing sangkan poliéster DTY. Ieu loba dipaké in tékstil, sarta poliéster poy anu teu langsung dipaké pikeun anyaman.

Numutkeun statistik sareng ramalan, penjualan poliéster global pra-berorientasi pasar benang bakal ngahontal 211 milyar dolar AS dina 2021, sareng diperkirakeun ngahontal 332.8 milyar dolar AS dina 2028. Wilayah tingkat pertumbuhan taunan sanyawa (CAGR) pikeun période 2022. -2028 nyaéta 5.9%.

Salaku produsén POY poliéster, kami nyayogikeun langkung ti 3000 ton poliéster POY kualitas luhur ka dunya unggal taun, khususna pikeun ngahasilkeun benang tékstur: tapi ogé pikeun ngagambar sareng ngarajut lawon.

Status Inventaris:
Acrylic Blended Benang

Acrylic Blended Benang

Salaku produsén benang akrilik akrilik, kami bungah nawiskeun para nasabah kami benang campuran akrilik kualitas luhur anu sampurna pikeun nyulam sareng proyék tékstil anu sanés. Urang pabrik benang campuran ngagunakeun téknologi sareng prosés pangénggalna pikeun nyiptakeun benang campuran akrilik anu awét sareng lemes.

Benang campuran akrilik nyaéta breathable sarta ngabogaan ingetan panas alus. Éta langkung mirah tibatan benang wol sarta boga kinerja hadé ti benang wol. Mibanda rupa-rupa aplikasi dina widang tekstil.

Status Inventaris:
poliéster dty

Poliéster DTY

Draw texturing yarn (DTY) mangrupikeun jinis benang anu tiasa dideformasi tina serat kimia poliéster. Dijieun tina nyiksikan poliéster (PET) salaku bahan baku, ngagunakeun spinning-speed tinggi benang praorientasi poliéster (POY), lajeng diolah ku cara ngagambar jeung twisting. Cai mibanda ciri prosés pondok, efisiensi tinggi jeung kualitas alus.

Salud Style mangrupakeun produsén luhur poliéster DTY di Cina, kalawan kaluaran taunan 50,000 ton, kualitas dipercaya, harga lumrah jeung speed produksi gancang. produk ngabogaan élastisitas alus, rarasaan leungeun alus, kualitas stabil, teu gampang decolorize, tegangan kuat, dyeing seragam, warna caang jeung spésifikasi lengkep. produk nu bisa anyaman, atawa anyaman kalawan sutra, katun, viscose jeung serat lianna, bisa dijieun kana fabrics elastis sarta sagala rupa jenis fabrics wrinkling, fabrics dijieunna tina gaya unik.

Status Inventaris:
Poliéster Filamén Benang

Poliéster Filamén Benang

Benang filamén poliéster nyaéta filamén anu didamel tina poliéster. Poliéster mangrupa rupa-rupa penting serat sintétik. Éta dijieun tina asam terephthalic dimurnikeun (PTA) atawa dimétil terephthalate (DMT) jeung étiléna glikol (MEG) ngaliwatan ésterification atawa transesterification na polycondensation. Polimér luhur ngabentuk serat anu diala ku réaksi - poliétilén terephthalate (PET), nyaéta serat anu didamel ku cara spinning sareng postprocessing. Nu disebut filamén poliéster nyaéta filamén panjangna leuwih ti hiji kilométer, sarta filamén ieu tatu kana grup.

Status Inventaris:
Nylon POY

Nylon POY

Nylon POY nujul kana nilon 6 benang pra-berorientasi, nu mangrupa filamén serat kimiawi incompletely digambar anu gelar orientasi diala ku spinning-speed tinggi nyaeta antara benang unoriented jeung benang digambar. Nilon POY mindeng dipaké salaku benang husus pikeun benang tékstur nilon tarik (DTY) , sarta nilon DTY utamana dipaké pikeun nyulam kaos kaki, baju jero, jeung pakean lianna.

SaludStyle mangrupikeun produsén POY nilon kalayan kaluaran taunan 60,000 ton. Urang ngagunakeun spinning pangalusna sarta speed pungkal pikeun mastikeun yén kakuatan megatkeun produk nilon POY ngahontal standar.

Status Inventaris:
4 cm benang bulu

4.0 cm Bulu Benang

Salud style ngahasilkeun produk kualitas luhur anu unggal konsumén ngahargaan. Kami geus ngalaman produsén benang bulu. Di antara produksi benang bulu urang, aya ogé benang bulu 4.0 cm. Tim peneliti urang geus cukup ngalaman dina manggihan benang bulu anyar. Tanpa usaha tim produksi, Salud Style teu tiasa dina posisi anu sami ayeuna.

Status Inventaris:
Puterkeun pidéo ngeunaan pemintalan benang inti

kira-kira Salud Style

Salud Style - Salud Industry (Dongguan) Co., Ltd - mangrupikeun salah sahiji pabrik benang panggedéna di dunya sareng tilu perusahaan anu kompetitif dina industri tékstil di Propinsi Guangdong. Kami geus ngahiji 30 well-dipikawanoh pabrik benang sarta ngadegkeun aliansi pabrik benang panggedena di Cina. Kami salawasna yakin yén bahan kualitas luhur sareng prosés manufaktur canggih sareng standar tinggi bakal ngahasilkeun produk anu saé. Kami mangrupikeun produsén benang kalayan sertipikat di handap ieu: OEKO-TEX STANDARD 100, ISO 9001: 2005, Global Recycled Standard, SGS, sareng Alibaba Verified. Henteu janten masalah naon industri tékstil anjeun, anjeun tiasa kéngingkeun produk benang anu leres sareng kualitas luhur di dieu. Kami geus akumulasi 16 taun pangalaman produksi benang, sarta produk urang diékspor ka nagara sakuliah dunya.

Salaku produsén benang anu berpengalaman, kami ngabantosan ngamajukeun paningkatan industri lapangan benang. Dina 2010, Salud Style jeung pamaréntah satempat babarengan ngadegkeun puseur panalungtikan bahan baku tékstil, anu geus lega prihatin sarta dipikawanoh dina industri tékstil, utamana dina industri benang.

Naha Pilih Salud Style

At Salud Style, urang hirup ku kualitas benang urang jeung téhnik produksi. Éta pisan sababna naha usaha aub dina produksi apparel, lawon, tékstil médis, sapatu, tékstil teknis, karpét, alat-alat olahraga atawa dina borongan benang giliran kami nalika maranéhna butuh produk benang.
Kalayan langkung ti 10 taun pangalaman damel sareng pabrik tékstil ageung sareng alit, urang tiasa netepkeun, mendesain, sareng ngahasilkeun produk benang anu sampurna pikeun ampir sagala aplikasi. Baca terus pikeun langkung seueur ngeunaan kami sareng ngahubungi kami ayeuna kalayan patarosan atanapi nyuhunkeun kutipan benang pikeun bisnis anjeun.

prosés spinning benang inti

Difokuskeun produksi benang

  • Salud Style Spésialisasi dina R&D sareng ngadamel benang dipintal inti, benang campuran, benang bulu, benang nilon, benang katutup, benang wol, benang poliéster sareng produk benang sanés.
  • kualitas alus teuing jeung harga kalapa geus mawa kami konsumén stabil ti sakuliah dunya.
  • Kami geus akumulasi 16 taun pangalaman produksi benang.
0 ton / dinten
Unggal Jenis Benang
inti ahir benang dipintal Uap deui

Fokus kana Kualitas

  • Tim produksi ngagunakeun sistem ERP pikeun ngatur désainer sareng pagawé sareng ngarencanakeun sumber daya perusahaan.
  • Aya sistem manajemen lengkep ti pengadaan bahan baku pikeun produksi jeung inspeksi kualitas.
  • Uap deui tina benang dyed bakal 2% nepi ka 3% leuwih handap Uap resmi meunangkeun deui.

0 %
Leuwih handap tina Uap Resmi
Salud Style Laboratorium Ngawarnaan

Solusi Sourcing sareng Pangiriman Gancang

  • Salaku produsén benang Cina profésional, Salud Style nyadiakeun konsultan supplier hulu pikeun solusi sourcing benang Anjeun.
  • Laju tinggi, kualitas luhur, standar Uap ketat, kinerja ongkos tinggi, euweuh masalah kualitas mawa waragad leuwih disumputkeun na waktos pangiriman pikeun produksi Anjeun.
0 poé
Waktos pangiriman
wilujeng sumping Salud Style pabrik benang core dipintal

Jasa profésional ti ahli benang

  • gawé babarengan logistik profésional pikeun mastikeun pangiriman akurat tur timely tina benang.
  • Teknisi benang profésional gratis pikeun jasa konsultasi produksi produk anjeun.
  • Tim saatos-jualan profésional rutin ngaliwatan kunjungan balik jaringan, dina 24 jam respon gancang.
  • Ahli benang kami bakal ngabantosan anjeun milih jinis sareng spésifikasi produk benang anu leres, anu bakal ngabantosan produk tékstil anjeun katingali diantara pesaing.
0 jelema
di Tim Pasar Internasional
pabrik benang wol - 5

Stabil Supply Chain

  • Kami ngahasilkeun benang inti-dipintal, benang nilon, benang katutupan, benang bulu, benang blended, benang wol jeung benang poliéster.
  • Nepi ka 21 April 2022, kami parantos ngadegkeun aliansi pabrik benang sareng 30 pabrik benang top di China.
  • Kami gaduh suplai anu langkung cekap pikeun ngatasi fluktuasi harga bahan baku benang
0 anggota
dina Aliansi Pabrik Benang
salud style gambar customer

Dipercaya ku konsumén di sakuliah dunya

  • Kusabab 2006, kami geus gawé bareng ratusan usaha di sagala rupa widang.
  •  Kami parantos ngalaman insinyur produksi benang anu ngartos sarat tina sagala rupa industri pikeun produk benang.
  • Kami ngagaduhan palanggan koperasi jangka panjang dina pakean, lawon, ban, alat kaamanan, industri ringan sareng industri sanésna di langkung ti 40 nagara.
0 +
Konsumén di sakuliah Dunya
Peryogi langkung seueur inpormasi ngeunaan produk benang kami?

Kami mangrupikeun produsén benang pikeun industri tékstil. Kami ngahasilkeun benang pikeun dianggo dina rupa-rupa aplikasi, kalebet manufaktur garmen, parabot bumi, sareng tékstil industri. Benang kami sayogi dina rupa-rupa warna sareng tékstur, sareng kami terus-terusan ngalegaan garis produk pikeun nyumponan kabutuhan palanggan anu kantos robih. Salian manufaktur benang, kami ogé nawarkeun rupa-rupa layanan, kaasup dyeing benang, twisting benang, sarta pagawean benang. Kami komitmen ka nyadiakeun konsumén urang jeung produk kualitas pangluhurna sarta jasa sadia. Taroskeun kami ayeuna pikeun langkung seueur ngeunaan kamampuan manufaktur benang kami.

Urang ngamimitian bisnis benang di 2006 kalayan pabrik urang ngadeg di Kota Dongguan, Cina. Saatos taun pangwangunan, produk benang inti-dipintal kami ngeusian 10% tina pasar Cina. Dina industri tékstil Cina, Salud Style - Salud Industri (Dongguan) Co., Ltd - mangrupa salah sahiji pabrik benang paling boga pangaruh dina industri.

Sareng ayeuna, urang parantos ngahontal kerjasama strategis sareng sababaraha jinis pabrik benang di China, sareng ngahijikeun sumber daya industri benang hulu sareng hilir. Dibandingkeun jeung pabrik benang sejen, urang boga kaunggulan handap: urang boga suplai leuwih cukup pikeun Cope jeung fluctuations harga bahan baku benang, bisa nyadiakeun konsumén jeung produk benang leuwih stably tur kontinyu.

pabrik kaos kaki urang gawé bareng

Kaos kaki Manufaktur

Kaos kaki benang anu biasa dianggo nyaéta kieu: benang katun, benang campuran katun akrilik, benang rayon, benang sutra dicampur, benang wol, benang campuran rambut kelenci, benang campuran wol akrilik, benang poliéster, benang nilon, benang spandex.

pabrik baju haneut urang gawé bareng

Pabrikan baju haneut

Sweater benang anu biasa dianggo nyaéta kieu: benang wol, benang kasmir, benang wol alpaca, benang mohair, benang bulu onta, benang katun, benang hessian, benang akrilik 100%, benang campuran akrilik, benang sutra, benang dipintal inti, jsb.

pabrik webbing urang gawé bareng

Pabrikan anyaman

Benang anu biasa dianggo nyaéta kieu: benang katun, benang viscose, benang hemp, benang lateks, benang nilon, benang poliéster, benang velon, benang polipropilén, benang asam asétat sareng benang emas sareng pérak.

pabrik tali topeng kami gawé bareng

Pabrikan Tali Topeng

Tali topeng anu biasa dianggo benang nyaéta kieu: benang katun, benang poliéster, benang nilon, benang katutup.

Pabrikan Benang Anu Kami Gawé Sareng

Salaku pausahaan produsén benang ngarah di Cina, Salud Style ngahasilkeun rupa-rupa benang. Di dieu di Salud Style, Kami gaduh sababaraha benang, kalebet benang campuran, benang inti dipintal, benang wol, benang poliéster, sareng seueur deui. Sadaya benang kami kualitas premium sareng sayogi dina harga anu lumayan.

Janten, naha anjeun milarian perusahaan produsén benang anu dipercaya pikeun ngamimitian proyék anjeun salajengna? Salud Style tiasa nyumponan sadaya kabutuhan anjeun kalayan kerjasama anu ageung tina produsén benang.

 Pabrikan benang éta Salud Style damel sareng:

Inti dipintal Benang Produsén

Sakumaha ngaranna nyarankeun, benang inti-dipintal boga filamén inti. Dina sababaraha tahap nalika prosés spinning, kebat filamén non-stop tina serat poliéster dibungkus ku poliéster pokok ogé bungkus katun pikeun nyiptakeun benang ieu. Jenis benang ieu gaduh struktur ganda; sarung jeung inti.

Pikeun ngahasilkeun benang inti-dipintal, serat pokok dasarna dipaké dina panutup malapah. Di sisi anu sanésna, benang filamén kontinyu dianggo dina filamén inti benang anu dipintal inti. Benang inti-dipintal ningkatkeun kualitas praktis tina bahan, sapertos kakuatan, umur panjang, sareng kanyamanan manteng. Tugas produsén benang dipintal inti nyaéta pikeun milarian kombinasi benang anu pas pikeun ngahasilkeun produk benang dipintal inti anu hargana lumayan sareng cocog pisan.

Benang inti-dipintal ieu tatu onto hiji wadah luyu, kayaning a spool, pulisi, kitu ogé raja spool, kalayan panjang diperlukeun. Salah sahiji fitur hebat tina benang ieu nyaéta yén éta langkung awét tibatan benang konvensional atanapi biasana dipintal. Benang dipintal inti ogé ngaminimalkeun jumlah jahitan anu rusak.

Benang ieu hadir kalawan sababaraha fitur unggulan nu ngajadikeun eta hiji pilihan idéal pikeun aplikasi béda. Salaku produsén benang unggulan, kami ngahasilkeun benang pintal inti kualitas luhur di pasar. Kami gaduh sababaraha taun pangalaman dina ngahasilkeun benang anu dipintal inti. Janten, hubungi kami upami anjeun milari benang anu dipintal inti kualitas pangsaéna.

Pabrikan Benang Campuran

Benang campuran mangrupikeun salah sahiji benang anu pang populerna di industri tékstil. Éta mangrupikeun jinis benang anu ngandung bahan anu béda sapertos katun sareng poliéster. Kusabab benangna gaduh daya tahan anu saé, nyampur sareng bahan sintétis ngabantosan ngajaga bentuk sareng tampilan anu parantos réngsé.

Benang campuran nyaéta benang anu diciptakeun ku ngagabungkeun dua atanapi langkung jinis serat atanapi benang anu béda pikeun ngahontal ciri sareng éstétika anu dipikahoyong. Bahan anu béda nawiskeun rupa-rupa kauntungan, kalebet kateguhan, kahaneutan, gancang garing, gampang dicuci, sareng seueur deui. Benang jenis ieu disayogikeun dina rupa-rupa sasmita, tékstur, sareng warna anu cerah pikeun nyugemakeun sarat khusus unggal klien.

Gumantung kana bahan manufaktur, aya sababaraha jinis benang campuran anu aya. Benang ieu penting pisan dina industri tékstil. Kusabab aranjeunna nawiskeun kabébasan pikeun ngeureunkeun konsumén pikeun minuhan rupa-rupa kahayang sareng tren fashion ayeuna, éta ogé penting pikeun perusahaan tékstil modéren. Kiwari, pabrik benang campuran masih nyobian sareng berinovasi dina prosés manufaktur sareng rasio campuran, ningkatkeun kinerja produk benang campuran sareng ngirangan biaya produksi.

Ku ngagunakeun benang campuran, anjeun tiasa nyiptakeun barang-barang berharga anu nyayogikeun sagala rupa kabutuhan bari ngirangan waktos sareng biaya perusahaan. Salaku parusahaan produsén benang reputed di Cina, kami ngahasilkeun kualitas luhur benang blended di Salud Style. Di dieu, di perusahaan kami, anjeun tiasa nampi sababaraha jinis benang campuran kualitas premium kalayan biaya anu lumayan.

Produsén Bulu Benang

Benang bulu mangrupikeun benang kualitas unggul anu parantos dikembangkeun sacara lega dina taun-taun ayeuna. Bulu disusun dina cara anu khusus, sareng konstruksina diwangun ku benang hias sareng benang inti. Benang bulu ogé diwangun ku bagéan knitted tina benang campuran nu coiled sabudeureun perimeter luar hiji benang inti.

Kain anu didamel tina benang bulu gaduh kelembutan anu saé ogé permukaan lawonna katingali montok. Salaku tambahan, aranjeunna gaduh pangaruh anu dipikahoyong, sareng benang ieu langkung unggul tibatan benang mengembang sanés sabab henteu gancang kaleungitan rambut. Benang bulu bisa dipaké pikeun ngahasilkeun tipena béda benang serat.

Pabrikan benang bulu dikonsentrasikeun di Propinsi Jiangsu, Cina, sareng kalolobaanana ngagunakeun benang nilon salaku bahan baku pikeun ngadamel benang bulu. Benang inti tina benang bulu nyaéta anyaman jalinan Nilon DTY, sarta benang hiasan tina benang bulu nyaéta anyaman polos Lungsi kalawan tungtung bébas tina thread extension tina Nylon FDY. Kalayan ngembangkeun prosés produksi benang bulu, sababaraha pabrik benang bulu nganggo benang poliéster, benang viscose sareng jinis benang sanés pikeun ngahasilkeun benang bulu. Benang bulu anu dihasilkeun tina bahan baku benang anu béda bakal gaduh rasa, kakuatan, sareng sajabana anu béda, tapi prosés manufakturna sami.

Benang jenis ieu hadir sareng sababaraha fitur ekslusif anu ngajantenkeun aranjeunna unik. Pasar parantos ngaréspon pisan kana benang bulu, sareng paménta pikeun éta naék sacara global. Kusabab benang ieu hadir kalawan fitur ramah-pamaké béda, lawon bulu-dijieun benang dipaké pikeun rancang sababaraha aplikasi.

Benang bulu pohara dipikaresep ku awéwé alatan keuna lemes jeung bulu kandel. Benang ieu mangrupa pilihan idéal pikeun dipaké dina pakean keur gugur jeung usum tiis. Upami anjeun milarian benang bulu kualitas premium, maka anjeun tiasa ngahubungi kami. Kami ngahasilkeun benang bulu kualitas premium sareng nyayogikeun pikeun dijual.

Nylon Benang Produsén

Penampilan sareng tékstur sababaraha serat alam tiasa ditiru nganggo benang nilon, zat sintétis. Benang ieu ngagaduhan reputasi résistansi ngagem anu saé. Dina raraga ngaronjatkeun kakuatan sarta fastness tina garmen, benang ieu remen digabungkeun atawa interlaced kalawan serat lianna.

Benang nilon gaduh kakuatan anu saé pisan sareng fitur résistansi anu kuat. Dua kauntungan anu paling luar biasa tina benang nilon nyaéta kakuatan anu luhur ogé résistansi abrasion. Dibandingkeun sareng benang poliéster, benang ieu nawiskeun hygroscopicity sareng kualitas antistatik anu langkung saé.

Kusabab benang nilon hadir kalawan titik lebur low, éta boga lalawanan panas goréng. Ieu utamana dipaké pikeun nyampur atawa interweave ngaliwatan serat sejenna dina nyulam ogé industri sutra. Tékstur benang nilon luar biasa lemes, sareng scratching henteu aya tanda-tanda kuku anu katingali.

Cina anu panggedéna nilon 6 benang pasar konsumén. Bahan baku hulu nilon 6, laktam, tiasa mandiri tanpa ngimpor. Prosés sintésis masterbatch sareng prosés manufaktur benang nilon hilir ogé dewasa pisan. Di dieu di Salud Style, Kami damel sareng pabrik benang nilon anu luhur, pikeun ngahasilkeun sareng nyayogikeun benang nilon kualitas anu saé pikeun dijual.

Produsén Benang Wol

Benang wol mangrupikeun benang anu paling lemes sareng paling hampang dina industri tékstil. Biasana dijieun tina untaian ipis tina wol domba, jenis ieu benang kandel. Nalika puteran benang wol, serat dijaga sacara bébas sahingga ngan ukur dipasihan sakedik pulas, upami aya pisan.

Lamun nujul kana nyulam, benang wol remen jenis munggaran nu datang ka pikiran. Jenis benang ieu sayogi dina sababaraha jinis. Masing-masing sareng unggal jinis benang wol hadir kalayan fitur sareng fungsionalitas ekslusif. Benang wol mangrupikeun jinis benang serbaguna anu tiasa dianggo pikeun tujuan anu béda.

Tekstil anu langkung beurat sampurna pikeun nyiptakeun pakean usum tiis sapertos jas, baju haneut, rok, sareng simbut. Kandel, anyaman anu ageung, ogé pakéan rajutan didamel tina benang wol. Alatan kalenturan na, éta basajan pikeun digawe sareng tur cocog pikeun sagala rupa pola, kaasup mittens, shawls, sweaters, boneka sato, jeung kaos kaki.

Pemintalan benang wol mangrupikeun tautan produksi anu penting dina industri tékstil wol sareng pondasi industri tékstil wol. Ieu basajan pikeun adulterate wol, kitu ogé pagawean napping diterapkeun pikeun nyadiakeun permukaan lemes. Salud StyleProdusén benang wol urang aya dina 10 luhur di Cina, sareng sadaya benang wol urang murni sareng kualitas punjul. Kami nganggo pamrosésan minimum tanpa bahan kimia anu parah pikeun ngajaga kualitas benang.

Produsén benang katutupan

Benang katutupan mangrupikeun jinis benang anu diwangun ku sahenteuna sababaraha benang. Nalika nyawalakeun benang katutup, benang elastane dasarna naon anu dimaksud. Sanajan kitu, wrapping teu ngan dipaké dina elastane; aya kalana, kawat rupa memang katutupan.

Benang bisa ditutupan pikeun salah sahiji dua alesan. Bari ngajaga katingal tina benang tékstil, hiji merlukeun hiji élastisitas nu benang tékstil biasa teu bisa nyadiakeun. Ieu leres lamun datang ka nutupan elastane, nu lawon poliéster mindeng twisted sabudeureun komponén elastane.

Alesan séjén pikeun nutupan benang nyaéta pikeun nyumputkeun hiji hal. Ieu sering lumangsung nalika nutupan kawat leutik. Bari inti masih nyadiakeun pungsionalitasna, benang anu ogé dibungkus sabudeureun nawarkeun penampilan. Benang katutupan sayogi dina sababaraha jinis, kalebet panutup tunggal, panutup ganda, panutup hawa, sareng seueur deui.

Benang katutupan seueur dianggo dina industri tékstil pikeun ngadamel aplikasi anu béda. Lingerie, kaos kaki, pakean mulus, sareng rupa-rupa bahan nyulam sareng anyaman sadayana nganggo benang ieu. Salaku produsén benang unggulan di Cina, kami ngahasilkeun benang katutupan kualitas luhur. Janten, hubungi kami sareng kéngingkeun benang katutupan kualitas pangsaéna tina jumlah naon waé.

Pabrikan benang poliéster

Benang poliéster mangrupikeun anu pangheulana sareng tiasa janten pilihan anu pangsaéna dina hal benang sintétis. Sacara géografis, industri tékstil parantos robih berkat benang poliéster. Salah sahiji benang anu pangsaéna, gaduh seueur fitur sareng gampang diakses. Benang jenis ieu mangrupikeun produk pangpayunna tina kategori poliéster.

Poliéster utamana dipaké dina industri tékstil pikeun nyieun benang poliéster. Benang poliéster langsung dianggo dina nyiptakeun langkung ti 40% tina sadaya poliéster. Éta dihasilkeun ku nyampur alkohol sareng asam pikeun ngamimitian réaksi ranté, anu nyababkeun struktur anu diulang dina interval périodik. Hal ieu sering dianggo pikeun anyaman sareng nyulam.

Benang poliéster sayogi dina sababaraha warna. Wol mindeng diganti ku benang poliéster kusabab kahaneutan sarta kateguhan. Salaku tambahan, éta biasana dianggo pikeun ngarajut barang-barang rumah tangga sareng pakean pikeun orok sareng murangkalih, duanana kedah nyeuseuh biasa.

Bari benang poliéster mindeng bisa diumbah mesin, affordable, haneut, sarta kuat, benang ieu ogé boga kacenderungan ka pil sarta teu boga tingkat breathability sarua salaku serat alam. Di Cina, Salud Style mangrupa salah sahiji pabrik luhur benang poliéster. Dina sadunya pasar tekstil, kami nganteurkeun jasa borongan pangalusna pikeun benang ieu.

Naon nu anyar tina Salud Style?

Kami terus nengetan dinamika industri benang sareng industri tékstil, ku kituna produk urang tiasa bersaing sepanjang waktos.

Pangaweruh Tekstil

Benang akrilik gaduh prestasi anu saé. Sabab sipatna deukeut benang wol, mangka disebut "benang wol sintétik".

Pangaweruh Tekstil

Aya seueur jinis benang nilon, anu paling penting nyaéta benang nilon 6 sareng benang nilon 66. Fitur anu luar biasa tina benang nilon nyaéta résistansi ngagem anu saé, réngking kahiji diantara sadaya serat, 10 kali lipat tina benang katun.

Salud Style mangrupikeun salah sahiji perusahaan produsén benang anu unggul sareng dipercaya di Cina. benang kami sadia pikeun borongan kalawan harga nu lumrah. Janten, hubungi kami upami anjeun milarian produsén benang anu terkenal di China.

en English
X
Hayu urang ngahubungi
Contact us kiwari! Henteu janten masalah dimana anjeun, para ahli kami bakal nyayogikeun solusi anu pas pikeun kabutuhan benang anjeun.
Sambungkeun jeung urang:
Kami bakal uih deui ka anjeun dina hiji dinten bisnis.
Kontak Tim jualan